Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Středočeského kraje

15.10.2013 6:03

Prezident Miloš Zeman dnes v rámci svých cest po regionech zavítá do Středočeského kraje. Cestu po největším kraji v zemi ale zahájí v Praze, kde sídlí středočeské hejtmanství. Třídenní program prezidenta zahrnuje setkání s regionálními politiky, studenty, obyvateli nebo návštěvu kutnohorské továrny Philip Morris, která patří mezi přední výrobce cigaret.

Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Středočeského kraje
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman při debatě s občany na pardubickém náměstí

Zeman navštíví také Kolín, kde se narodil, studoval a v 60. letech pracoval v tamních strojírnách. Návštěvu středních Čech dnes prezident začne na krajském úřadu v Praze, kde se setká s hejtmanem Josefem Řihákem (ČSSD), následně vystoupí před zastupiteli a dalšími zástupci úřadu. Pak se přesune do Příbrami, kde chce navštívit nemocnici, na radnici se setká s představiteli města a na náměstí T. G. Masaryka také s obyvateli. Dalším místem prezidentské návštěvy bude Dobříš, kde se Zeman setká s klienty domova pro seniory a obyvateli.

Oficiální část prvního dne návštěvy prezident zakončí v největším krajském městě Kladně, kde se chce setkat s obyvateli na Václavském náměstí ve čtvrti Kročehlavy. Poté ještě ve městě podle informací ČTK povečeří s významnými představiteli a osobnostmi kraje.

Prezidentská kancelář v srpnu oznámila, že Zeman ještě letos navštíví všechny kraje mimo Prahy, kde sídlí. Turné v září zahájil ve Zlínském kraji, pak byl v Pardubickém, Jihomoravském a Moravskoslezském kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…