Řeporyjec Novotný předsedou ODS? Ještě letos? Takto to vidí sázkové kanceláře

01.01.2020 10:10

Není to tak dlouho, co se řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) rozčiloval nad jeho hypotetickou kandidaturou na prezidenta s ďábelským kurzem 666:1, který nabídla internetová sázková kancelář Fortuna. Nyní ho díky bojům s Ruskem bookmakeři spojili s vypsáním kurzů i na neobvyklé sázky v příštím roce. Vsadit si můžete například na to, zda postaví Novotnému na náměstí v Moskvě sochu (3000:1). Nebo jestli bývalý hejtman David Rath uteče z vězení (555:1). Tipsport a Chance nabízejí třeba sázky na to, že bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová obnoví profesionální kariéru (40:1) nebo že prezident Miloš Zeman abdikuje (40:1).

Řeporyjec Novotný předsedou ODS? Ještě letos? Takto to vidí sázkové kanceláře
Foto: Repro Facebook
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala se starostou Řeporyjí Novotným

„Starosta Novotný ukázal národu nový rozměr politiky. Zatím té regionální, nicméně jde o přístup, který podle názorů některých odborníků má své publikum i na celonárodní úrovni. Na předsedu ODS to v kurzu 200:1 zatím nebude, rozhodně o něm ale i v příštím roce uslyšíme,“ sdělil hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Novotný prosadil v pražských Řeporyjích pomník k připomenutí zásluh Ruské osvobozenecké armády pod velením generála Andreje Vlasova při osvobození Prahy. Záměr vyvolal odmítavou reakci ruské diplomacie. Pomník bude mít podle Hanáka pravděpodobně podobu pamětní desky (1,75:1). Socha Vlasova v nadživotní velikosti má kurz 750:1.

Novotný se na socíální siti nedávno rozčiloval nad vypsanými kurzy Fortuny na to, kdo nahradí prezidenta Miloše Zemana v čele státu. On sám je v kurzovém sázení s velmi vysokým kurzem s „ďábelským“ číslem 666:1. A tak nešetřil ostrými slovy na ty, kdo si stáli daleko lépe. Například Dominika Haška, na kterého Fortuna vypsala kurz 250:1, označil za „kokota“. 

Více jsme psali ZDE

Další se zajímavých kurzů se dotýká bývalého fotbalového reprezentanta Tomáše Řepky, jenž začal po ukončení profesionální kariéry plnit přední stránky bulváru. Na to, že se ožení s Kateřinou Kristelovou, lze vsadit v kurzu 3,5:1. Nepravděpodobné není ani to, že by nastoupil v profesionálním zápase bojových sportů MMA (13:1).

Ze společenských událostí lze vsadit také například na to, že Gabriela Koukalová bude soutěžit v pořadu Prostřeno (4:1), Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček vstoupí do svazku manželského (15:1), TV Barrandov bude odebrána licence k vysílání (10:1) nebo že herec Jiří Langmajer alias Luboš Hrouzek ze seriálu Lajna bude jmenován hlavním trenérem HC Slavia Praha (500:1).

Sázky na sportovce a prezidenta

Pokud jde o sport, dá se vsadit třeba na to, že fotbalista pražské Slavie Tomáš Souček přestoupí do Realu Madrid (150:1), tenistka Petra Kvitová vyhraje Wimbledon (15:1), Česko nezíská na olympiádě v Tokiu ani jednu medaili (85:1) nebo že už v této sezoně bude uzavřena hokejová extraliga (2,5:1).

Tipsport a Chance většinou pouze hodnotí pravděpodobnost vypsané události, kurzy do své nabídky případně zařadí postupem času. Mezi nejzajímavější možnosti u Tipsportu kromě sázky na návrat Koukalové do stopy patří třeba to, že fotbalová Slavia i přes šestnáctibodový náskok na druhou Plzeň nezíská titul (300:1), budou vypsány předčasné sněmovní volby (8:1), nebo to, že Miloš Zeman oslaví své 76. narozeniny v Bílém domě (300:1).

Podle bookmakerů Chance není úplně vyloučené, že čeští fotbalisté na Euru 2020 nevstřelí žádný gól (7:1). Na to, že se premiérova manželka Monika Babišová objeví na titulní stránce pánského časopisu Playboy, je vypsán kurz 100:1. Velmi nepravděpodobné je přejmenování Sinobo Stadium v pražském Edenu na Stadion Miloše Zemana (600:1) nebo to, že Ester Ledecká začne kromě sjezdového lyžování a snowboardingu jezdit závodně také na běžkách (400:1).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…