Sobotka vařil s mladým Stropnickým. Fanoušci se mu smáli

30.08.2016 8:02

Vysmátý předseda vlády Bohuslav Sobotka (ČSSD) zaujal na svém facebookovém profilu mnohé. Byl totiž zachycen v kuchyni. Jak k tomu sám se smíchem uvedl, šlo o natáčení volebního klipu.

Sobotka vařil s mladým Stropnickým. Fanoušci se mu smáli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Dnes jsme s Václavem Bělohradským, který kandiduje do Senátu na Praze 6 za koalici ČSSD-Zelení, a Matějem Stropnickým strávili hodně času v kuchyni. Bude z toho volební klip,“ řekl k tomu Sobotka.

„Kluci se dobře baví, bavíte se taky?“ zeptala se následně iniciativa Hej, občané, která v minulém týdnu uspořádala demonstraci proti příjezdu německé kancléřky Angely Merkelové. 

Pochvalná slova na jejich adresu však v komentářích nebyla téměř k nalezení. Lidé je vesměs hodnotili velmi nelichotivě, ať už jako bandu idiotů, zmrdů, či dementů. 

„Jůůů! Vy umíte vařit? No tak hurá! Konečně práce, při které nemusíte lézt ‚Bruselským‘ do zadku. Toho se držte,“ napsala také mimo jiné v diskuzi uživatelka Kateřina Stachová.

„To je horší než Láďa Hruška a Jiří Babica dohromady,“ poznamenal pak Luboš Zálom.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

11:29 Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

Ruské jednotky zaútočily v noci na pátek na pohraniční město Vovčansk, vzdálené od Charkova necelých…