Soudružko, dýchej! A odpůrci migrace, budete zaraženi při pohledu na toto FOTO

25.09.2016 20:05

Na akci, kterou v úterý 27. září pořádá okresní výbor KSČM ve Frýdku-Místku, vystoupí i zpěvačka Olivia Žižková, v poslední době známá především písní Evropo dýchej. Podle organizátorů akce by ale tento song, který vyvolal obrovské emoce, na akci zaznít neměl.

Soudružko, dýchej! A odpůrci migrace, budete zaraženi při pohledu na toto FOTO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mírové setkání proti NATO, které v prostorách ÚV KSČM pořádalo České mírové fórum

„Co o tom vím, má jít o Revival Darinky Rolincové, tedy o repertoár z mládí této zpěvačky,“ řekl 2. místopředseda KSČM Josef Skála. Dodal, že samozřejmě je smlouva mezi organizátory a manažerem Olivie Žižkové a je i playlist, který byl odeslán také OSA. „A v tom jsou výlučně písně Dariny Rolincové. Ta písnička Evropo dýchej, tam není,“ potvrdil Josef Skála.

Prozradil také, co si myslí právě o tomto songu Evropo dýchej, který vzbudil tolik emocí. „Já jsem se o této písničce v podstatě dozvěděl díky této komunikaci s vámi. Viděl jsem ji tedy teď jednou a zaznamenal jsem tam mimo jiné, že se zpívá: To radši holý lebky, nebo něco takového tam je… To je samozřejmě velmi hloupá věta, která by mohla zavdávat záminky k tvrzením naprosto absurdním. To bych podepsat nemohl a rozhodně bych byl proti tomu, abychom někde figurovali za doprovodu něčeho takového,“ řekl Skála a znovu zopakoval, že na playlistu písniček, které mají na jejich akci zaznít, nic takového rozhodně není.

„Chci věřit, že když někdo dá playlist, tak ho také dodrží. Jinak je ta zpěvačka taková pěkná holka. Ona nějak v podstatě kopíruje tu Darinu Rolincovou a na tom asi špatného rozhodně není vůbec nic. Hezká holka kopíruje hezkou ženskou,“ řekl s úsměvem Josef Skála.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…