Štvaní původních Evropanů proti Židům, islámská propaganda, osobní doklady teroristů na místech útoků v Evropě... Analytik nachází tyto souvislosti

17.01.2017 19:10

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA V posledním období se stále častěji setkáváme s vymýšlením nepravdivých důvodů k agresi a rozeštvávání národů, dále se snahou využívat k teroristickým útokům a různým tajným operacím třetí stranu, či přímo převracet pravdivé informace v opak pomocí médií. V řadě případů se na tomto tažení potajmu podílejí islámští teroristé a jejich evropští antisemitští přátelé. Šokujícími doklady jsou nedávná konference o Palestině v Paříži bez účasti Izraelců i palestinských Arabů, stejně jako dva roky starý výrok německého soudu k antisemitskému útoku na synagogu, uvádí svůj komentář pro ParlamentníListy.cz analytik Martin Koller.

Štvaní původních Evropanů proti Židům, islámská propaganda, osobní doklady teroristů na místech útoků v Evropě... Analytik nachází tyto souvislosti
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: antisemitismus

Ukázkou prolhaného mediálního tažení je občanská válka v Sýrii, kterou vyprovokovala Saúdská Arábie ve spolupráci s Tureckem za podpory obamovských USA. Opět se zde vedlo tažení proti chemickým zbraním, jako kdysi v Iráku, které podle následných zjištění použili teroristé ze Saúdské Arábie bojující společně s teroristy proti vládě. Teroristé vraždící a znásilňující ve velkém se označují v evropských a amerických médiích za umírněnou opozici a obviňují syrskou vládu z válečných zločinů. Nikomu nevadí, že tito muslimové zásadním způsobem porušují přikázání svojí víry. Jak asi budou respektovat jinou? Přesto jsou ve velkém převáženi jako uprchlíci na doživotní dovolenou do Evropy. Dokonce organizují v Evropě na podporu svých lží komediální multikulturní pouť zaměřenou na údajné válečné zločiny syrské armády. Boj proti terorismu vydávají za zločin a o zločinech teroristů skromně mlčí. Přitom díky jim, stejně jako Saúdské Arábii, Turecku a jejich podpoře ze strany USA a EU, zde máme v Evropě islámskou invazi, která nás ohrožuje víc, než kdysi nacisti.

Především v poslední dekádě se do tažení pod falešnou vlajkou zapojují reprezentanti agresivních forem islámu, nejaktivněji členové muslimského bratrstva. Samozřejmě nikoli oficiálně, ale s pomocí nastrčených protinárodních politiků, multirasových neziskovek, všemožných vševědoucích redaktorů, publicistů a samozvaných analytiků vystupujících v protinárodních médiích a placených bůhví kým. Zde si můžeme připomenout neslavné arabské jaro, které evropská média a přátelé islámu označovali nadšeně za boj o svobodu a demokracii. Stačí si prohlédnout pořady v ČT z tehdejší doby plné jásotu islámských propagandistů. Přitom celé arabské jaro bylo evidentně akcí teroristů muslimského bratrstva podporovaného ze Saúdské Arábie. Nejlépe to bylo vidět v Egyptě, kde musela zakročit armáda. Nelze se zbavit podezření, že řada z nadšených propagátorů arabského jara, u nás především za ČSSD a zelené, tak činila nikoli z hlouposti dané ideologií EU, ale na základě reálné stimulace ze Saúdské Arábie a narkomafiánského Kosova. Politické neziskovky jsou pro něco takového ideální cestou. Můžeme konstatovat, že žijeme v období dlouhodobě opakovaných mediálních lží zaměřených na vytvoření společnosti dlouhodobě udržitelné hlouposti jako základu k otroctví.


Analytik Martin Koller. (FOTO: Hans Štembera)

Antisemitismus Made in EU pod praporem islámu

V současnosti můžeme vidět doslova ofenzívu islámské propagandy v Evropě, která je zaměřena na šíření nepravdivých pozitivních informací o islámu, zamlčování pravdivých informací, ponižování bělošských a křesťanských Evropanů v médiích, propagaci multirasismu a antisemitismus. Stačí se podívat na multirasové reklamy a propagační materiály EU, kde se to hemží rasově cizími jedinci. Vzorovou ukázkou je úvodní strana příručky Váš průvodce lisabonskou smlouvou z roku 2009. Je tam 15 osob. Z toho 2 černoši, 1 černoška, 3 Arabové, 1 Asiat a mezi nimi šest bílých ženských. Vzadu 2 běloši, kterým chybí půl hlavy. Odpovídá to složení obyvatelstva Evropy? Co tím chtějí tvůrci agitky říci? Je Evropa zemí takzvaných uprchlíků, nikoli Evropanů, jak tvrdí multirasová eurokomisařka Jourová za firmu ANO?

Nemusí se jednat pouze o přímou propagandu islámu, případně barevných ras, ale rovněž multirasistické filmy typu nového Vinnetoua. Druhý díl se držel multirasové ideologické předlohy a byl nejen protibělošský s podporou primitivismu v jednání a myšlení, ale také silně feministický. Díky zájmu o indiánské války jsem toho přečetl dost o indiánech, včetně jejich rodinného života, ale kmen, kde by si ženské vybíraly chlapy a honily je s kopím v ruce, mohl vzniknout jen v německém multirasově-feministickém studiu po požití halucinogenů. A to prý si zaplatili indiánského poradce. Možná, že na jeho natáčení přispěla i Saúdská Arábie, aby se zvýraznila ubohost civilizovaných bělochů ve srovnání s geniálními islámskými chlapáky, kteří se s tím nepárají a skočí na ženskou jako na ovci, když dostanou chuť. Konec konců to vidíme na jejich kulturně obohacující praxi v Německu, Švédsku a Rakousku.

Především nelze v Evropě přehlédnout stále viditelnější a rozšířenější primitivní antisemitismus. Nejvíce na Ukrajině a v pobaltských zemích, ale i jinde. V podstatě je pokračováním vývoje, kdy islám sloužil jako spojovací prvek ve válce proti SSSR a v současnosti spojuje mnohé evropské bojovníky proti Rusku, fašismus a nacismus spojený historicky s antisemitismem. Saláfismus má velmi blízko k nacismu i k antisemitismu. Ten je jedním ze základních pilířů islámské propagandy muslimského bratrstva. V rámci politické korektnosti se o tom ve většině evropských médií mlčí. Kupodivu i v některých vlasteneckých médiích, kde bych to nečekal, se můžeme setkat s islámskou propagandou, i když v některých případech možná neúmyslnou. Jedná se o názory různých konspirátorů a záhadologů, kteří jsou podporováni mnohdy až primitivní propagandou v televizích.

Výsledkem jsou představy, že za islámskou invazí stojí jakési spiknutí mezinárodního židovstva reprezentovaného ilumináty, společností Bilderberg, zednáři a dalšími tajnými společnostmi. Tím doslova nahrávají islámské antisemitské propagandě. Bohužel to plně koresponduje s antisemitskými názory a aktivitami některých patologických případů, které se usadily ve vedení české národní domobrany a tak kazí myšlení a dobrou pověst většiny poctivých vlastenců v této organizaci, místy i v rámci své spolupráce s BIS. Jeden z jejich vůdců se doslova vyznamenal názorem, že Jan Palach byl židovský šašek. Já jsem tu dobu zažil a dost se mne to dotklo. I dnes bychom potřebovali hrdiny, kteří by upozornili na úpadek našeho národa, zradu, zbabělost a hloupost, která končí oslavováním a volbou hlavního nositele globalismu u nás, druhého falešného multimiliardářského spasitele. A najdou se lidé, kteří antisemitským nesmyslům věří, přestože islámský terorismus je evidentně nejhorší nepřítel Izraelců a Židů obecně. Konec konců, když může někdo věřit propagandě firmy ANO, že multimiliardář to myslí dobře s občanskou většinou takzvaných obyčejných lidí, stejně jako myšlenkám Jourové, Teličky, Pelikána, Stropnického, Zlatušky či Komárka, nelze se divit.

Mýty a realita

Uvedl bych některá fakta, i když asi každého antisemitu nepotěším. Především v zednářských organizacích Židé netvořili a dodnes netvoří většinu členů. Navíc je těchto organizací daleko méně, než kdysi. Rovněž ve finančním oboru a v politice není situace tak divoká. Mnohdy jsou jako Židé účelově uváděny osoby, které jimi rasově ani nábožensky nikdy nebyly a musíme se zeptat proč. Zažívám to opakovaně na vlastní kůži a je to zajímavá a poučná zkušenost. Pokud se někomu z antisemitů nelíbíte, budete označeni za Žida, zednáře a sionistu, a to bez ohledu na pravdu. Z jejich pohledu jsou to nejhorší nadávky. Docela by mne zajímalo, zda proti antisemitismu a jeho šíření aktivně vystupuje nový tým expertů na pravdivou protiruskou pravdu z ministerstva vnitra ve složení Romancovová-Janda.

Rovněž démonizace Bilderbergu, který je také spojován s údajným židovským spiknutím, je na úrovni pohádkových čertů, polednic a hejkalů. Kdyby se jednalo o natolik vlivnou organizaci, nikdo by se o ní nedozvěděl, natož aby se na toto téma natáčely stupidní televizní seriály. Možná mají tyto seriály svojí hloupostí přesvědčit lidičky líné myslet a zároveň zakrývat skutečná centra moci. Opravdu si někdo myslí, že údajně natolik elitní a mocná organizace by se stýkala s osobami jako je pan Schwarzenberg, nebo dokonce jeho blízký přítel Stropnický, který není schopen vygenerovat jedinou samostatnou myšlenku bez poradce? Co by z nich měli? To by na tom byl ten strašný Bilderberg opravdu dost bídně. Jen bych doplnil, že pan Schwarzenberg pravděpodobně rovněž není původem ani vyznáním Žid, takže ho lze sotva označit za jakéhosi sionistického spiklence.

Ve vlasteneckých médiích se objevuje opakovaně názor o tom, že teroristické útoky v Evropě jsou konspirativním dílem izraelských tajných služeb. Hlavním důvodem pro tento názor je fakt, že se na místě útoků nalézají osobní doklady teroristů. Ti by přece něco takového logicky neudělali. Jenže opak je pravdou. Evropský politický terorista se snažil po svém činu ukrýt a ozvala se až jeho mateřská organizace, a to ještě ne vždy. Islámský terorista přemýšlí jinak, což si mnozí Evropané stále nedokážou uvědomit. My opravdu nejsme jako oni, bez ohledu na multirasovou propagandu. Není to na téma, kdo je lepší, či horší, ale jsme jiní. Islámský terorista se prezentuje veřejně jako bojovník proti nevěřícím a mučedník. Čeká ho sláva, dostane se po smrti do sedmého ráje alláhova a bude se o jeho hrdinství vyprávět v rodné kmenové komunitě celé generace. Jeho děti budou mít všechny výhodu a úctu už ve škole. Musí proto dokázat, že to byl právě on, aby si jeho hrdinský čin nepřivlastnil nikdo jiný. Proto nechává na místě nezvratný důkaz o svém činu. Takže žádný Mossad, ale primitivní ego islámského teroristy. Dokladem je i fakt, že v případě teroristických činů mezi muslimy se nic takového neděje. Tam totiž hrozí brutální odveta, ne-li krevní msta celého kmene, takže k zločinu se většinou nikdo konkrétní nehlásí. Když islámský primitiv znásilní bílou a křesťanskou či nevěřící Evropanku, bez ohledu na její rasu, je to hrdinský čin v souladu s islámem a komunita ho kryje. Kdyby udělal totéž muslimce, nedej Alláh vdané, jde mu o život. A musíme se zeptat, komu vyhovuje rozšiřování názoru, že za islámskými teroristickými útoky v Evropě stojí izraelské tajné služby? Komu nahrávají konspirativní antisemitské teorie? Kdo z toho má prospěch? Nejsou to právě islámští teroristé? Opravdu si někdo vážně myslí, že izraelské tajné služby podporují nejhorší nepřátele Izraele? Pokud by muslimové ovládli Evropu, bude s Izraelem konec. Proto Izraelci s výjimkou některých globalistických sluhů nepodporují islamizaci Evropy. Bohužel názor této židovské většiny v našich propagandistických multirasových médiích vedených ČT 24 neslyšíme.

Tažení proti nemuslimům

Křesťanští Evropané, stejně jako Židé, přičemž etnický Žid může být křesťan, a to už řadu generací, nebo bezvěrec jako mnozí jiní Evropané, jsou z hlediska muslimů nevěřící káfirové a tudíž cíl islámského teroru. Obě skupiny jsou sice podle Koránu takzvaní lidé knihy, kterým by měla být poskytována ochrana, ale muslimské bratrstvo se svým saláfismem, stejně jako Saúdská Arábie se svým wahhábismem, které jsou si ostatně velmi podobné, se na to dívá jinak. Jejich názory přebírá stále větší část mladých muslimů v Evropě! Základním úkolem muslima je šířit islám všemi způsoby. Především z pohledu uplatňování práva šaria. Ochrana káfirů není zadarmo a stále se jedná o lidi druhé kategorie, přičemž žena není postavena na roveň muži. Takže nejníže jsou postaveny nemuslimské ženy, což kupodivu nevadí evropským feministkám a multikulturalistkám. Přitom právo šaría je neslučitelné s listinou základních lidských práv a evropským zákonodárstvím, a to podle tří judikátů evropských soudů. Korán ostatně tvoří pouze 40 % islámu. Přesto většina evropských i domácích politiků ilegální prosazování a šíření práva šaría v Evropě dlouhodobě toleruje. Proč asi, či za kolik?

Evropané a Židé, z nichž mnozí jsou víc evropští vlastenci, než islamizovaní, nebo multirasističtí Evropané, jsou tedy z hlediska islámu na stejné lodi. Proto se islámská multirasová propaganda snaží poštvat etnické původní Evropany proti Židům. Obojí jsou ohroženi a jsou logickými spojenci. Klasickým prostředkem je antisemitismus. V současné evropské společnosti má bohužel toto tažení úspěch. Proto především ze Švédska, Francie a Ukrajiny odchází stále více Židů, kteří patří odborně spíše k přínosnějším obyvatelům Evropy, na rozdíl od ekonomicky parazitujících muslimských migrantů. S rozšiřující se islámskou komunitou se bude problém zhoršovat.

Důvodem je fakt, že na stranu drtivé globalistické propagandy islámu a multirasismu se postavili beze studu nejen mnozí evropští politici a většina neziskovkářů a médií, ale i někteří Židé. Někteří dokonce podlézají i různým nacistům a fašistům a jejich sudeťáckým pohrobkům toužícím po revizi výsledků druhé světové války. Tím doslova plivou na ostatky svých spoluobčanů, někdy i příbuzných zavražděných v době holocaustu, stejně jako na vojáky izraelské armády, kteří brání historickou vlast Izrael již od roku 1948. Dvakrát jsem navštívil izraelské tankové muzeum na Latrunu. Je tam zeď s tisíci jmény příslušníků izraelských obrněných sil, kteří položili život za vlast, odkaz předků, svoji historickou víru, svoje rodiny a svoje spoluobčany. A můžeme v klidu a bez nadsázky říci, že bojovali i za evropskou civilizaci. Jejich nepřáteli byli až na naprosté výjimky muslimové, kteří se snažili o nový holocaust.

A setkáváme se u nás s jedinci, kteří se snaží Izrael doslova zničit, stejně jako Evropu. Jsou to zrádní Židé, stejně jako zrádní křesťané, či agnostici, kteří mají křesťanský, nebo židovský původ. Ostatně zrádce vlastního národa a víry nemá národ ani víru, opustíš-li mne, nezahynu, opustíš-li mne, zahyneš. Doplnil bych, že v hanbě a zapomenutí. Naštěstí v obou skupinách tvoří zrádci menšinu, která sice dostává nezasloužené místo v protinárodních médiích, ale to na faktu ubohé menšiny nic nemění. Zrazují Evropu a zrazují Izrael-baštu evropské civilizace. Činí tak z ideologické hlouposti, zbabělosti, nebo za islámské, či globalistické peníze? Kdo chce uvrhnout svůj civilizovaný národ pod nadvládu saláfistického islámu, je ten nejhorší zrádce a zaslouží si největší pohrdání, ať již zrazuje z jakéhokoli důvodu.

Islámský antisemitismus v akci

Je to už možná nošení dříví do lesa, ale musím připomenout některé případy z poslední doby. První je ostudný rozsudek vrchního zemského soudu Porýní-Vestfálska v případu podpálení Synagogy ve Wupertalu skupinou palestinských teroristů. Dostali podmíněný trest a veřejně prospěšné práce. Soud došel k názoru, že se jednalo o přiměřený čin, který měl vyjádřit nesouhlas s politikou Izraele v pásmu Gazy. Jak by se tvářil soudce, kdyby mu někdo zapálil dům jako projev nesouhlasu s multirasovou protinárodní politikou Německa vůči Němcům a jeho doslova antisemitským rozsudkem? Zde by ovšem neměla uniknout důležitá maličkost. Jednalo se o palestinské teroristy, což dokázali nápisem Free Palestine na zdi synagogy. A právě EU v čele s Německem a Francií zcela jednostranně a zaujatě podporuje palestinský terorismus, který se projevuje vražednými útoky proti občanům Izraele.

Dokladem nepřátelství k Izraeli rozdmíchávaného islámskou propagandou je nedávná konference o Palestině, kterou svolali globalisté a multirasisté do Paříže. Patrně by z Izraele nejraději udělali multirasový stát, stejně jako z Evropy. Výsledek by byl asi stejný, jen v Izraeli rychlejší. Jako obvykle byla konference nepřátelská vůči Izraeli, který na takzvaně palestinských územích staví osady. Zároveň tam bourá stavby Palestinců. Přitom se jen skromně pod čarou objevuje informace, že obydlí jsou postavena bez stavebního povolení. Izraelská správa je údajně vydává záměrně pomalu a v malém množství. Avšak kdo zná tamní poměry, ví, že oblasti jsou mnohdy přelidněné a ilegální stavby nesplňují základní bezpečnostní a hygienické parametry. Proto jsou odstraňovány. Tak se to občas děje i u nás, pokud nezabere pořádný úplatek. V Německu by si nikdo nedovolil ani kopnout do země bez stavebního povolení. Ale na mezinárodní úrovni Německo a řada dalších zemí prosazují porušování zákonů v Izraeli.

Navíc v praxi žádná palestinská území neexistují. Jsou to území, která Izrael získal ve válkách proti nepřátelským arabským státům a takzvaným Palestincům na území Izraele. Ve snaze o mír a udržení dobrých vztahů je předal do správy Arabům, kteří se sami označují za Palestince. Oblast Gazy je ostatně oddělena od Izraele protiteroristickou zdí. Požadavky palestinských Arabů, a to ještě jen některých, protože Izraelci jsou rovněž Palestinci, jsou asi stejně oprávněné, jako nároky sudeťáků na naše území. Dlouhodobě je jasné, že důvodem především německé podpory protiizraelského arabského palestinského tažení pod záminkou humanity je snaha o získání zákonného mezinárodního vzoru pro podporu revize výsledků druhé světové války ve prospěch poraženého Německa. Dalším faktorem podpory palestinských Arabů je islámský šovinismus a antisemitismus a korupce evropských politiků ze strany Saúdské Arábie. Výsledkem je fakt, že současní arabští Palestinci jsou nedílnou součástí islámského terorismu, který se nebojí projevovat i v Evropě bez ohledu na hostitelskou zemi a nejsou za to ani trestáni. Kdyby Němec podpálil mešitu a napsal tam Free Germany, poslali by ho do kriminálu.

Na závěr bych zmínil ještě vzor kulturního obohacení, jaké multikulturně realizují palestinští Arabové v Izraeli. Poté, co jim Izrael svěřil v rámci mírových dohovorů ochranu svatých míst v Jeruzalémě, začali tam ničit veškeré neislámské historické památky, především důkazy o existenci historického izraelského státu. Přitom ten je doložen v Bibli i před ní. Nicméně v současnosti je hitem antisemitů jeho popírání. Navazuje na oblíbené popírání holocaustu. Pravděpodobně se dočkáme i popírání existence židovského národa. Proto samozvaní Palestinci například zničili hrobku svatého Josefa a dovezli výkonný stroj na drcení kamene, kterým ničí historické stavby. Evropští multikulturalisté o tom samozřejmě mlčí plni jednostranné antisemitské politické korektnosti. Pro rozšíření znalostí o situaci Izraeli a Palestině, bez antisemitské propagandy, bych každému doporučil knihu Boj o Jeruzalém, kterou napsal Dore Gold.

Osobně jsem toho názoru, že bychom se měli méně rozptylovat bojem proti zednářům, iluminátům, marťanům a všemožným spiklencům, nenapomáhat hloupým antisemitismem islámské a multirasové propagandě a věnovat se víc reálným problémům. Na nějaké globalisty za oceánem stejně nedosáhneme a nastupující prezident pravděpodobně jejich bojový zápal trochu zkoriguje. Ale máme tady vlastní protinárodní politiky, neziskovky a média, která posluhují globalistům, a na něž dosáhneme. Stačí je nevolit, nesedět doma, dát hlas vlasteneckým stranám a tím jim vzít moc a peníze. Jestliže globalisté ztratí místní převodové páky, budou mít problém.

A na závěr bych položil dotaz. Kolik objevů, vynálezů a pokroku dali světu Židé a kolik muslimové, myšleno samozřejmě vlastních? Máme blíž k vzdělaným a pracovitým Židům a civilizovanému Izraeli, nebo k primitivním islámským teroristům, jejich právu šaría a středověké Saúdské Arábii?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…