Vojenský analytik se pozastavuje nad tím, co zaznělo v médiích k masakru v Istanbulu. A předkládá politikům seznam dotazů

04.01.2017 18:31

ROZBOUŘENÝ ROK MARTINA KOLLERA Vojenský analytik Martin Koller se ve svém komentáři pro ParlamentníListy.cz vrátil k novoročnímu teroristickému útoku v tureckém Istanbulu. Doplňuje detaily a souvislosti, které se při informování o tomto útoku v médiích neobjevily. Zároveň varuje, že bezpečnost v zahraničí se přímo odráží na naší bezpečnosti, proto závěrem v souvislosti s tím předkládá našim politickým stranám a jejich představitelům seznam okruhů, na které by chtěl znát jejich názor. Abychom podle něho mohli posoudit, která strana či hnutí je vlastenecké, nebo protinárodní.

Vojenský analytik se pozastavuje nad tím, co zaznělo v médiích k masakru v Istanbulu. A předkládá politikům seznam dotazů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Letos jako před rokem

Při hodnocení minulého roku musíme poděkovat všem multikulturalistům, kteří nám nabízejí téměř zdarma takový adrenalinový život a slunečnou budoucnost jako v Bruselu, Kolíně, Nice, Berlíně, Istanbulu i jinde pomocí islámských migrantů a teroristů. Pokud kdokoli tvrdí, že masová imigrace etnicky, ideologicky, historicky i nábožensky neslučitelných cizinců neochotných se integrovat do evropské společnosti není nebezpečná a nevytváří základ terorismu a islámský terorismus se neopírá o muslimskou komunitu, je to buď omezený zabedněnec, nepřátelský fanatik, šiřitel lží, nebo vědomý nepřítel vlastního národa, možná i zkorumpovaný.

Istanbul aneb jak na nový rok….

Teroristický útok v Berlíně se udál za zvýšených bezpečnostních opatření, což opět dokazuje jejich neúčinnost. I po Istanbulu pochodovali otrávení policisté a vojáci se samopaly. Pokud teroristé udeří s využitím momentu překvapení, uspějí i v New Yorku, kde je policista na téměř každé ulici, každý den. Terorista úspěšně zmizel, ať už ven v rámci týmové práce, nebo se jen svlékl z nějaké maškarády a zůstal ukryt v davu. Je v zásadě jedno, zda to byl neumírněný terorista- příslušník takzvaného Islámského státu, umírněný islámský terorista podporovaný ze Saúdské Arábie, EU a USA, nebo kurdský islámský terorista bojující za právo Kurdů na vlastní stát, který jim Evropa a USA garantovaly před sto lety, je to v podstatě lhostejné. Uspěl v militantním, totalitním Islámském státu.

Původně údajně v převlečení za americký křesťanský symbol Santa Clause, mohl popudit nějakého zapáleného ortodoxního muslima s negativním vztahem ke křesťanským symbolům v zemi, která se desítky let cpe do EU a požaduje otevření hranic. Následně se objevila informace, že tento převlek nepoužil. Opět jsme u matení informací jako nedávno v Berlíně. Nesnaží se nám opět někdo zakrývat pravdu? Nelze vyloučit, že jej spolubojovníci dovezli až ke vchodu, aby vyloučili problém pohybu po ulici. Ochranku u vchodu se mu podařilo překvapit, čemuž se nelze příliš podivovat. Stejně jako většina privátních bezpečnostních služeb, profesně bída a utrpení. Rovněž zlikvidoval, či zlikvidovali hlídkujícího policistu. Výsledkem je 39 mrtvých, z toho 15 cizinců. Byl to tedy vpravdě multikulturní zážitek a není dosud jasné, proti komu a proč byl útok veden. Prestiž Turecka a jeho prezidenta, omezení příjmů z turistiky, útok proti současnému tureckému politickému vedení, pomsta, mafiánský útok? Mohlo se rovněž jednat o islámského fanatika popuzeného oslavou páchnoucí křesťanskými nevěřícími. Cíl byl vybrán dobře, protože se podle dosažitelných informací jednalo o soustředění 700 až 800 lidí.

Útočník střílel z automatické zbraně. Do nůše s dárky, pokud byl Santa Clausem, se vešla pohodlně, včetně zásobníků. U nás je k legálnímu držení automatické zbraně (schopné střílet dávkou) třeba výjimka, jež se neuděluje každému. Předpokládám, že terorista si ji nekoupil v obchodě a s platným zbrojním pasem. Je to jen doklad možnosti získání zbraně, pravděpodobně vojenského vzoru, bez velkých problémů v regionu, kde se dlouhodobě bojuje. Počet mrtvých ve vztahu k oficiálně jednomu střelci odpovídá spíše dlouhé automatické zbrani s účinnou municí, což se potvrdilo. V sousedním Iráku se v době mojí mise kupoval „kalašnikov“ za pár desítek dolarů. Celý tamní region a jeho napojení na muslimské enklávy v Bosně a Kosovu je a bude významným zdrojem ilegálních zbraní pro Evropu a peněz získaných jejich prodejem na podporu terorismu. Také nelze vyloučit, že se mohlo jednat o příslušníka armády, či policie, jako při nedávné vraždě ruského velvyslance. Doufám, že nedostane azyl v Evropě jako uprchlík.

Teroristický útok je jen dalším dokladem nestability islámských zemí, nebezpečnosti Turecka pro turisty a agresivity samotných muslimů, kteří jsou údajně mírumilovní, stejně jako jejich korán a přitom se mezi sebou vraždí jako zvěř bez ohledu na svoji víru. Jaký mohou mít přístup k pohrdaným nevěřícím v Evropě? Jedinou efektivní možností řešení islámského terorismu v Evropě je odstranění jeho základny.

Výsledkem útoku v Istanbulu bude samozřejmě, jak jinak, posílení snahy protinárodních politiků z Bruselu i doma po odzbrojení držitelů legálních zbraní v EU. Celý teroristický útok je dokladem nesmyslnosti a neúčinnosti statických bezpečnostních opatření státních silových složek i tažení proti legálním zbraním, o úrovni všemožných ochranek a bezpečnostních služeb nemluvě. Turecké tajné služby se opět vyznamenaly, nebo ve spolupráci se Saúdskou Arábií terorismus tiše podporují. Turecko začíná doplácet na svoji podporu všemožným teroristům.

A nejlepší je, že na závěr se objevují konspirace na téma, že se jednalo o útok pod falešnou vlajkou, který zosnovali zednáři či ilumináti, aby popudili evropské obyvatelstvo proti islámským migrantům. Zde se stačí zamyslet nad tím, komu taková informace vyhovuje a vše je jasné. Bohužel se bezmyšlenkovitě šíří po vesteckých médiích.

Islámský terorismus je ta hybridní válka se zlem, nikoli ruské, případně čínské ohrožení vymýšlené na objednávku globalistů pornoherci a politickými a mediálními prostituty a komedianty.

V Evropě i doma

Bezpečnostní vývoj u nás kopíruje situaci v zahraničí. Končí doba politických stran, které globalistům posluhovaly, a nastupují partaje, které globalistům patří. Dokladem je protinárodní hnutí ANO, reálně soukromá firma nejbohatšího „českého“ multimiliardáře.

Pokud se hroutí bezpečnost, hroutí se i možnosti perspektivního vývoje v jakékoli zemi i globálně. Zhoršení bezpečnostní situace na globální, či regionální úrovni má dopad na bezpečnost, ale především na hospodářství jednotlivých zemí. Jedná se především o snahu o potlačování občanských svobod v EU, počínaje svobodou prezentace vlastního názoru a kritiky současné politické reprezentace, cenzuru a růst výdajů na zbrojení. To byla realita let 2015 i 2016. V roce 2017 se budou pozitivní změny prosazovat pomalu. Slova jsou jedna věc, činy druhá a jejich realizace s odpovídajícím výsledkem až třetí. Zásadní politické změny jsou během na dlouhou trať a politika má značnou setrvačnost. Realistické změny americké politiky navrhované Donaldem Trumpem se budou prosazovat průběžně, místy i obtížně a globalisté, především v EU se je budou snažit sabotovat.

Do tažení za kolonizaci Evropy budou dočasně investovány biliony dolarů, vesměs nekrytých s cílem vytvořit falešné zdání zlepšení hospodářské situace v Evropě i v USA. Záměrem je získání souhlasu občanské většiny pro podporu protinárodních globalistických multimiliardářských oligarchů, aby mohli získat absolutní moc v jednotlivých zemích jako ve svých firmách.

Bude pokračovat boj o mládež a děti v jednotlivých národních státech, především na základních a středních školách prosazováním zvrhlé protinárodní ideologie multikulturalismu a všemožnými způsoby ohlupování s využitím sociálních sítí. Znalostní vývoj mladé generace lze hodnotit jako doklad snahy o vytvoření globální společnosti trvale udržitelné hlouposti umožňující ovládat občanskou většinu jako tupé stádo. Stačí se podívat na nový fenomén dětí a puberťáků známý u nás jako youtoubeři. Něco takového rozhodně nepovede budoucí Evropu k lepším zítřkům, ale nanejvýš k arabské poušti velbloudů, nebo k africkému pralesu opic.

Likvidaci národů Evropy bude dále napomáhat obecný tlak na snižování životní úrovně národní rodiny a zadlužování s cílem omezit počet dětí národních civilizovaných rodin. Mnozí Němci vedení a zastrašovaní Merkelovou přesto opět bezmyšlenkovitě, jako kdysi, mašírují v první řadě, v závěsu za nimi Rakušani a hýkají štěstím nad svým afrogermánským multikulturalismem a evropanstvím.

Z hlediska maločeské reality můžeme konstatovat, že máme tři skupiny politických stran. První je plně globalistická protinárodní firma ANO a její zelený přívěsek. Druhou tvoří ODS a její staronový klon ODA (čekám, kdy se vynoří z kanálu Unie svobody), KDU-ČSL a její klony TOP 09 a STAN a ČSSD. První dvě skupiny mají v podstatě stejné cíle a politiku, jen je s různým úspěchem skrývají. Vesměs mají dobré kontakty s pražskou havlérkou a neziskovkami. Jejich boj je pouze bojem o moc a v řadě případů spolupracují. Mnohdy doslova hrají mediální komedii pro nezasvěcené občany. Třetí skupinu tvoří SPD, možná SPO a KSČM jako vlastenecké strany. Kam zařadit současný Úsvit si už nejsem jistý. Podobná je prozatím situace s Realisty pana Robejška. Možná se stávají záchranným člunem pro členy potápějících se zavedených partají, jako dříve firma ANO?

Malopodnikatelé, živnostníci, zaměstnanci a důchodci tvoří převážnou většinu voličů a mají z velké části podobné zájmy. Tvoří základ národa. Přitom nedokážou efektivně spolupracovat na prosazení svých zájmů a rozkládají svoji politickou sílu do mnoha stran a straniček. Bohužel většina těch, kteří halasně vyzývají ke sjednocení, nebudí velkou důvěru.

Blíží se volby a musíme se ptát, zda budou Češi hloupější než Američani a budou jako Rakušani opět volit cizácké zájmy místo svých, globalisty a jejich multimiliardářské oligarchy a falešné mesiáše disponující vlastními politickými hnutími, či stranami a médii, eurokomisaře, rasistické multikulturalisty, parazity, pedofily a jejich neziskovky?

Abychom mohli posoudit, která strana či hnutí je vlastenecké, nebo protinárodní, mohli bychom posoudit, jak se staví k následujícím otázkám a problémům:

Členství naší republiky v EU arogantních globalistických komisařů, byrokratů, korupčníků a rasových multikultutralistů s jejich programem Euro Med, Dublinskou a Lisabonskou smlouvou.

Vytvoření evropské konfederace rovnoprávných států, včetně Ruska bez Eura a bez desetitisíců parazitujících zkorumpovaných byrokratů, kteří vysávají a šikanují národní státy.

Členství naší republiky v OSN s jejím protievropským rasistickým multikulturním migračním programem Agenda trvale udržitelného rozvoje 2030.

Přeměna NATO v globální vojenský bezpečnostní systém za účasti Ruska a Číny, který by účinně bránil vojenským agresím a terorismu.

Zařazení pojmů vlast a národ do ústavy.

Účast naší armády v zahraničních misích, které postrádají smysl a vyhrocují nebezpečí vzniku války a teroristických útoků.

Preference českých výrobků a českých firem při vyzbrojování armády a policie.

Veřejná kontrola a diskuze u všech programů vyzbrojování a vybavování armády a policie.

Preference domácích výrobců a zajištění maximální soběstačnosi z hlediska zásobování potravinami.

Zákaz výroby a prodeje geneticky modifikovaných potravin a výroby potravin s využitím geneticky modifikovaných substancí.

Zákaz podvodu spotřebitelů přebalováním zahraničních potravin a vydáváním je za české výrobky.

Islámská invaze a zrůdná ideologie rasového multikulturalismu.

Rozšiřování EU o neevropské státy typu Turecka.

Podpora současného korupčního a fašistického protinárodního režimu na Ukrajině.

Podpora islámského zločineckého narkostátu Kosovo.

Cizí vojenské základny a sklady zbraní na našem území.

Preference tradičních a historických národností před ostatními.

Preference tradičních náboženství.

Účinná podpora civilizované národní rodiny a propopulační politika.

Vlastenecké vzdělávání bez multikulturalismu.

Podpora nebo odmítnutí protinárodních politických neziskovek jako placených státních firem (minulý rok 16milionů z ministerstva financí) a vytvoření české verze amerického zákona FARA.

Přeměna ziskových neziskovek parazitujících na státu a našich daních v čestná a dobrovolnická pracoviště zaměřená na podporu potřebných občanů naší vlasti.

Zákaz působení politických neziskovek v médiích a na školách všech stupňů.

Zákaz nákladných integračních programů pro cizince a necivilizované domácí příživníky, jestliže se do dvou až tří let neintegrují do společnosti, nezačnou pracovat a platit daně.

Povinnost všech cizinců a migrantů integrovat se do společnosti, uznávat a ctít tradice, zákony tradičních historických národností a tradiční náboženství.

Prohlášení islámu za pouze tolerované náboženství bez státní podpory a možnosti šíření se zákazem jeho vahábistické či saláfistické formy a propagování a realizování práva šaría, včetně deportace.

Nenávistné mediální tažení proti vlasteneckému prezidentu Zemanovi.

Podpora nebo odmítnutí solární a podobné ekologické zlodějiny (letos 37 miliard), které zvyšují cenu elektrické energie.

Podpora řepkové palivové pseudoekologické zlodějiny.

Podpora legálně ozbrojeným občanům a organizacím zaměřeným na obranu vlasti národa.

Podpora či odmítnutí cenzury v médiích a sociálních sítích.

Podpora či odmítnutí svobody slova a názoru a práva na svobodnou kritiku ideologií EU.

Celonárodní referendum jako vrcholný a závazný právní akt při řešení všech důležitých domácích i zahraničních problémech.

Zákonem dané a prosazované právo na objektivní a úplné informace bez zatajování pravdy a politické korektnosti.

Zrušení protinárodní propagandistické televizní stanice ČT 24 a snížení poplatků a dotací pro ČT.

Privatizace státu do rukou jedné osoby, nebo skupiny osob.

Zestátnění zdrojů a distribuce pitné vody.

Zestátnění výroby a distribuce elektrické energie.

Další krok k likvidaci živnostníků a malopodnikatelů pomocí EET a rozeštvávání občanů vyvoláváním třídní závisti.

Bezdůvodná podpora všemožným komediantům a umělcům, kteří se nedokážou sami uživit, a to z našich daní. (zatímco z živnostníků a malopodnikatelů se dřou peníze všemi způsoby)

Postupné zrušení senátu.

Právo občana na sebeobranu a preference zájmu obětí trestné činnosti před jejich pachateli.

Ochrana státní hranice před islámskou invazí a organizovaným zločinem policií, armádou, a v případě potřeby pomocí ozbrojených občanů.

Otrocká práce za zlomek mzdy v porovnání s Německem Rakouskem.

Plošné vyplácení komediantského výpalného z prodeje záznamové elektroniky na základě kolektivní viny bez prokázání konkrétního porušení autorských práv.

Prosazování diletantů a komediantů do odborných pozic ve státní správě, počínaje ministry.

Důchody odpovídající civilizovanému přežití, nikoli živoření po celoživotní práci.

Preference pracujících občanů, pomoc potřebným a odmítnutí dlouhodobého parazitování necivilizovaných celoživotních povalečů.

Platnost zákonů bez výjimky pro všechny, nikoli výběrové uplatňování podle skupinových či oligarchických zájmů.

Dostupnost spravedlnosti pro každého bez ohledu na jeho finanční možnosti.

Zákaz pronásledování vlasteneckých projevů a vedení politických procesů na politickou objednávku kvalifikovaných jako trestné činy.

Určitě by se našla i další témata a lepší formulace. Zde je třeba si připomenout, co který z politiků či partají říkali a prosazovali dříve, nejen to, co aktuálně vykládají v médiích, mnohdy globalistických nebo vlastních, s cílem získat voliče a poté jako obvykle sliby nedodržet. Typický je z tohoto hlediska pokrytecký systém multimiliardáře mlčícího k důležitým otázkám, tvářícího se, že neřídí protinárodní vládu, nevyplácí miliardy neziskovkám a všemožným parazitům a zároveň využívajícího skupinu mediálních kašpárků pro různé příležitosti. Nakonec ale všichni jeho zaměstnanci ve firmě ANO podporují ve sněmovně, senátu i europarlamentu zájmy globalistů a multikulturalismů bez ohledu na vlastní i šéfovy řeči. Dokladem je nepřátelské vystoupení ministrů Stropnického a Pelikána vůči možnosti umožnit občanům aktivní sebeobranu s využitím střelných zbraní.

Pevné zdraví, úspěšný rok 2017, myslete svojí hlavou a volte svoje zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…