Tak přátelé... Vyvalila se další spousta zajímavostí ke kauze ,,burkini v bazénu". A drsná vyjádření

11.07.2017 6:54

Snímek dvou žen, které se vydaly do pražského akvaparku Aquapalace v Čestlicích, rozbouřil diskuze o vhodnosti a nevhodnosti různých typů plavek. Ženy totiž do vody vlezly v burkinách, což jsou muslimské plavky zahalující celé tělo.

Tak přátelé... Vyvalila se další spousta zajímavostí ke kauze ,,burkini v bazénu". A drsná vyjádření
Foto: Archiv
Popisek: Ženy v burkinách

„Víte, proč je z burkin v Evropě takové haló? Ještě žádný z nás chlapů to nepřiznal, ale já vám to povím. Nám mužům v Evropě trvalo 150 let, než jsme nenápadně přesvědčili ženy, že tři dobře umístěné nitě na pláži stačí. A že ty nitě ani nemusejí být moc široké, zvlášť v některých partiích. Když tu najednou odněkud přišla jiná parta chlapů, se kterými nejsme domluvení a kteří jsou schopni vrhnout vývoj zpět do dob Marie Terezie. Nemůžete se divit, že evropští muži jsou pobouřeni a že se vrhají do svaté války za euroamerickou civilizaci a za co nejmenší trojúhelníčky!“ napsal v souvislosti s kauzou marketér Martin Jaroš, jenž žije v současné době v Kataru. A právě zkušenosti odsud mimo jiné popsal. 

„Podívejte, my tady přímo ve městě máme jednu oficiální pláž. Jsou na ní krásná lehátka, nafukovací hrady, všude vzorně uklizeno. A víte co? Nikdo na tu pláž nechodí. Je prázdná. Protože tam platí přísná pravidla (zakrýt kolena a ramena), která se nelíbí Evropankám. Ale zároveň se tam necítí dobře ani Arabky, protože je tam moc čumilů, co si hrají na kontrolory,“ poznamenal se slovy, že všichni jezdí na svobodné pláže za město.

Anketa

Jakou koalici doporučujete Andreji Babišovi?

77%
hlasovalo: 6962 lidí

„Naše krásky tam leží ve třech nitích, opodál Arabky v burkinách. A jsme všichni v klidu. A tak to, přátelé, má být. Ať si ženy samy zvolí, co chtějí nosit. My chlapi jim přece nedokážeme plavky ani správně koupit, tak jak jim je můžeme předepisovat! Tak,“ uzavřel Jaroš.

Svůj názor sdělil i ostravský podnikatel Petr Sedláček. „Za normálních okolností by mi bylo úplně jedno, v čem se kdo koupe – na bazén jsem vcelku nikdy nechodil, protože mi vadí cizí tělní tekutiny. Dneska to však beru jako drzost a budování předpolí invazním předvojem velice nepřátelské středověké pseudocivilizace, založené na primitivismu, násilí a strachu, která nás přišla vykrást, zotročit a spoustu z nás zabít,“ sdělil. 

„Tak já nevím, ale ten shitstorm kvůli dvěma muslimkám koupajícím se v burkinách je trochu moc, ne? I když ta vypjatost má svoje pozitiva, tak například v přeplněném vlaku byla naproti muslimské rodině úplně volná čtyřka, na kterou jsem si sedla já, můj batoh a mé bolavé nohy,“ zareagovala glosátorka Lucie Sulovská.

Publicista Marian Kechlibar pak v reakci na slova Sulovské použil slova Miroslava Jahody. „Majitelem politicky korektního pražského akvaparku je politik a předseda prounijní a proimigrační strany ODA miliardář Sehnal, který kandiduje v těchto volbách do sněmovny. EU je podle něj úžasná, imigrace také. Odsuzuje Václava Klause, který dlouhodobě upozorňuje na její nefunkčnost,“ konstatuje Jahoda. Podle něj má Sehnal také neujasněné postoje v otázce migrantů, když tvrdí, že musí samozřejmě respektovat kulturní tradice země, kam se přistěhovali, a nemohou si uzurpovat, že tam budou vnášet svá pravidla a pořádek. „Ve svém podniku na to však zapomněl. Navíc akvapark vydal arogantní vyjádření vůči českým občanům, aby nepočítali s tím, že oni mají právo na dlouhé plavky – bermudy. Lze tedy předpokládat, že pokud by byla tato strana zvolena, bude jako všichni vést řeči o respektování našich zvyklostí, ale dobrovolně bude Českou republiku přizpůsobovat zvykům migrantů, jako to dobrovolně činí ve své firmě,“ uzavřel pak Jahoda. 

Celý příspěvek Mariana Kechlibara:

Cituji od Miroslav Jahoda: Majitelem politicky korektního pražského akvaparku je politik a předseda pro-Unijní a proimigrační strany ODA miliardář Sehnal, který kandiduje v těchto volbách do sněmovny.

EU je podle něj úžasná, imigrace také. Odsuzuje Václava Klause, který dlouhodobě upozorňuje na její nefunkčnost. Má poměrně neujasněné postoje, když tvrdí, že:

(migranti) "Musí samozřejmě respektovat kulturní tradice země, kam se přistěhovali, a nemohou si uzurpovat, že tam budou vnášet svá pravidla a pořádek."

Ve svém podniku na to však zapomněl. Navíc akvapark vydal arogantní vyjádření vůči českým občanům, aby nepočítali s tím, že oni mají právo na dlouhé plavky - bermudy.

Lze tedy předpokládat, že pokud by byla tato strana zvolena, bude jako všichni vést řeči o respektování našich zvyklostí, ale dobrovolně bude Českou republiku přizpůsobovat zvykům migrantů, jako to dobrovolně činí ve své firmě.

Celý příspěvek Martina Jaroše:

"Přátelé! Na rozdíl od mnohých komentátorů vidím burkiny v akci skoro denně, a tak vám k této zásadní kauze řeknu pár slov!

Nejdřív nahá pravda bez závoje. Víte, proč je z burkin v Evropě takové haló? Ještě žádný z nás chlapů to nepřiznal, ale já vám to povím. Nám mužům v Evropě trvalo 150 let, než jsme nenápadně přesvědčili ženy, že tři dobře umístěné nitě na pláži stačí. A že ty nitě ani nemusejí být moc široké, zvlášť v některých partiích. Když tu najednou odněkud přišla jiná parta chlapů, se kterými nejsme domluvení a kteří jsou schopni vrhnout vývoj zpět do dob Marie Terezie. Nemůžete se divit, že evropští muži jsou pobouřeni a že se vrhají do svaté války za euroamerickou civilizaci a za co nejmenší trojúhelníčky!

Jak je to ale správně? Podívejte, my tady přímo ve městě máme jednu oficiální pláž. Jsou na ní krásná lehátka, nafukovací hrady, všude vzorně uklizeno. A víte co? Nikdo na tu pláž nechodí. Je prázdná. Protože tam platí přísná pravidla (zakrýt kolena a ramena), která se nelíbí Evropankám. Ale zároveň se tam necítí dobře ani Arabky, protože je tam moc čumilů, co si hrají na kontrolory.

A co tedy všichni dělají? Jezdí na svobodné pláže za město. Naše krásky tam leží ve třech nitích, opodál Arabky v burkinách. A jsme všichni v klidu. A tak to, přátelé, má být. Ať si ženy samy zvolí, co chtějí nosit. My chlapi jim přece nedokážeme plavky ani správně koupit, tak jak jim je můžeme předepisovat! Tak."

Tohle jsem napsal před rokem do Reportéra. A pořád si to myslím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …