Linek (Soukromníci): Svět naruby

10.07.2017 22:09

Svět naruby je mírnější výraz pro pořekadlo, v co se v poslední době svět obrací.

Linek (Soukromníci): Svět naruby
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Minulý týden probíhalo v Hamburku jednání skupiny G20. Podobná jednání, ač si o nich můžeme myslet cokoli, se stávají záminkou pro bezuzdné řádění levičáckých skupin. Tito lidé, kteří jsou připraveni vzhledem ke své výzbroji (nože, kovové tyče, praky na kameny, molotovovy koktejly atd.) i zabíjet, se sami rádi odvolávají na právo na demonstraci. Při svém zlovolném řádění ničí a rabují obchody, zapalují auta. Jedná se o skutečný teror. Jedná se tedy o životy, ale i majetek lidí, kteří si na něj, většinou těžce, vydělali.

Nevím, co vede demokratické společnosti k věčně „korektnímu“ jednání a ustupování takovým grázlům. Většina z těchto „demonstrantů“ by asi neuměla vyjmenovat ani polovinu zúčastněných zemí. Házet dlažebky však umí excelentně. Přijedou vlakem z ciziny, vyřádí se a většina jich zase v klidu, s baťůžkem na zádech, odjede. A policie jen přihlíží ve strachu, aby nějaký novinář či nezisková organizace nerozmázli, jak fašistická policie bije nevinné děti.

Kdy už se stane společenskou normou postavit se zlu a násilí, kdy už se i mezi politiky najde rozhodný, ale v dnešní slabošské atmosféře EU i odvážný člověk, který pojmenuje věci pravými jmény? Bude to totiž signál i pro ochránce zdraví a majetku lidí, že se za ně vždy jednoznačně postaví.

Tito fanatici nenávidí společnost a globalizaci, která jim umožňuje dobrý a svobodný život a bez problémů užívají všechny její výhody jako je značkové oblečení, mobilní telefony a bez uzardění se krmí drahými salámy z vyrabovaných obchodů. A možná, že je to všechno jen naoko, neboť tato levičácká cháska musí být někým organizována a samozřejmě i placena. Musí tušit nebo dokonce být přesvědčeni o generálním pardonu, který těmto podpalovačům aut a ničitelům majetku bude opět udělen.

Zatím to stálo 200 zraněných policistů a obrovské škody na majetku. K tomu pár hloupých a planých řečí politiků, kteří ve většině vlastně mlčí a tváří se, že o nic nejde, když hoří půlka velkoměsta.

Jak odlišný je tento postup od toho, když úřady jednají se slušným člověkem platícím daně. Udělení pokuty, správní řízení, exekuce, to je jiný kvapík. Zejména živnostníci a jiní aktivní lidé by mohli vyprávět. Ale není vlastně takovýto člověk pro současný establishment EU nepřítel? Kdo ví ...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.