Takhle nám chcete vládnout? Analytik Haas udeřil na pražskou „elitu“

29.10.2016 13:30

Akce na Hradě a na Staroměstském náměstí už jsou minulostí. Na Staroměstském náměstí zpívaly desítky tisíc lidí státní hymnu, vyslechli si projev Jiřího Bradyho, někdejší předsedkyně Poslanecké sněmovny ČR Miroslavy Němcové a dalších řečníků. Na sociálních sítích akce ze Staroměstského náměstí vyvolala značný poprask.

Takhle nám chcete vládnout? Analytik Haas udeřil na pražskou „elitu“
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

„Bylo dojemné, jak lidí, kteří žili a žijí za Bakalovy ukradené peníze, vystoupili u Krause a hájili zemi před těmi, kteří ji chtějí ukrást,“ napsal americký novinář Erik Best ještě ke čtvrteční Show Jana Krause

Naproti tomu europoslankyně Michaela Šojdrová (KDU-ČSL) poděkovala panu prezidentu Zemanovi. Prý konečně dokázal spojit českou společnost. „Krásné poselství ze Staroměstského náměstí. Zeman nás konečně spojil. Díky pane Brady, že jste tady byl s námi,“ napsala europoslankyně.

Značnou pozornost ovšem vyvolal i průvod ze Staroměstského náměstí na Hradčanské náměstí k soše T. G. Masaryka. V čele průvodu totiž lidé nesli plastiku Miloše Zeman, resp. jeho hlavu posazenou na exkrementu. O čem vypovídá takovýto vzkaz. Analytik Tomáš Haas má jasno.

„Znovu a znovu zní hesla ‚Pravda na Hrad, pravda na Hrad‘. Ale nebyla to pravda, co s takovou námahou na Hrad nesli. Nesli vizitku naší ‚elity‘. Té která nám chce vládnout, ale nerespektuje demokratickou volbu,“ vyjádřil svůj názor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…