Ubožák, křivák a perverzák prorok Mohamed. Opravdu drsný projev, který předvedl Martin Konvička na akci proti islámu

19.01.2015 8:03

Náboženství, které je založeno na teroru a hodnotách vytvořených chlapem, který měl problém především sám se sebou, jehož životopis vypadá jako sbírka psychiatrických diagnóz a jehož činy by stačily na osádku středně velkého vězení, v České republice nechceme. Takový názor má na druhé nejrozšířenější náboženství světa zakladatel inciativy „Islám v ČR nechceme“ Martin Konvička. Podle něj si Češi v boji proti „fanatickým trapákům“ vedou dobře, na vavřínech by ale usnout neměli. Například je prý třeba postavit islám na roveň nacismu.

Ubožák, křivák a perverzák prorok Mohamed. Opravdu drsný projev, který předvedl Martin Konvička na akci proti islámu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

S kým také hovořily ParlamentníListy.cz o tragédii v Paříži a o problematice soužití muslimů a většinové populace:

Kněz a exsenátor Zdeněk Bárta, exministr zahraničí Cyril Svoboda, generál v z. Andor Šándor, vojenský analytik Martin Koller, analytik Jan Schneider, Ředitel Česko-arabského centra Šádí Shanaáh ,ministr kultury Daniel Herman, armádní generál v z. Jiří Šedivý, profesor Stanislav Štech, důstojník Řádu akademických palem, novinářská legenda Jan Petránek, mnohonásobný šéfredaktor Pavel Šafr, poslankyně ODS Jana Černochová, senátor ODS Jaroslav Kubera, emeritní biskupka Jana Šilerová, věřící z Valašska, šéf Společnosti česko-arabské Josef Regner, senátor a někdejší kněz František Bublan

„Jako asi většina z nás jsem v posledních pár dnech sledoval debaty okolo našeho shromáždění. Označovali nás za SRAZ XENOFOBŮ, FAŠOUNŮ, NÁCKŮ. Nic takového před sebou nevidím – vidím lidi různého věku, pohlaví, sociálního postavení, životních stylů – které spojuje to, že milují svobodu. Neváhali jste obětovat čas, pohodlí, často i finanční prostředky, přijeli z velké dálky, riskovali zhoršení pověsti u svých blízkých, abyste přišli říct – NE, ne ideologii, která je s lidskou svobodou v rozporu,“ zahájil Konvička svůj proslov na páteční demonstraci proti Islámu konající se před Pražským hradem, o které ParlamentníListy.cz rovněž informovaly.

Ke svolání shromáždění vedl činovníky internetové iniciativy „Islám v České republice nechceme“, v jejímž čele Konvička stojí, kromě jiného masakr v redakci pařížského humoristického časopisu. Ten Konvička považuje za zbabělou vraždu neozbrojených novinářů, vykonanou džihádistickými zmetky jako trest za takzvanou „urážku Proroka“, což je údajně podle věrouky zvané Islám neodpustitelný, hrdelní zločin.

„Západ, respektive jeho představitelé, se pár dní tvářil zděšeně – jen aby zase, ústy mediálních hlav a národních vůdců, kterým by nikdo soudný nesvěřil ani trafiku, spadnul do staré známé písničky. ‚Vrahy byli teroristé a špatní muslimové.‘ ‚Teror nemá nic společného s islámem.“ ‚Islám je mírumilovný a všechny nás obohacuje sluncem a láskou.‘ Vrcholem vší hanby byla pařížská tryzna, kde prezident země, jejíž občany džihádisté střílejí jako koroptve, pochodoval ruku v ruce s blízkovýchodními tyrany, zástupci teokratických totalit jako Katar a Saúdská Arábie – za ‚svobodu slova‘,“ čílil se zavilý bojovník proti Islámu.

Mrtvý zoufalec jako morální a životní vzor

Důvodů, proč bychom druhé nejrozšířenější náboženství na světě neměli v České republice tolerovat, nachází Konvička hned několik. Jednak je prý nástrojem šíření islámu od samého počátku terorismus či válka bez pravidel, jednak prý znamená islám podřízení. „Podřízení člověka pravidlům, která údajně diktoval jakýsi alláh, ve skutečnosti však jistý Mohamed, chlap, který měl problém především sám se sebou, jehož životopis vypadá jako sbírka psychiatrických diagnóz a jehož činy by stačily na osádku středně velkého vězení. Věrolomnost. Porušování slova. Megalomanie a narcismus. Přepadávání slabších. Zabíjení bezbranných zajatců a zotročování zajatkyň. Hrabivost. Sadistická likvidace protivníků, především těch, kteří se mu dovolili vysmívat. Neuvěřitelně hnusné chování k ženám. Podivné sexuální perverze, z nichž asi nejšílenější bylo prznění devítileté „manželky“, kterým se ten ubožák ještě chlubil. A do toho všeho pověrčivost, obsedantní rituály týkající se tělesné čistoty, oděvu nebo chování při vyměšování. A tenhle dávno mrtvý zoufalec, tohle klubíčko podrazů, křiváren a komplexů, má být pro islámské věřící morálním a  životním vzorem,“ popisoval Konvička.

Islám podle něj požaduje po lidech buď přijetí islámu, neboli ono podřízení se a de facto ubití svědomí a lidskosti v člověku, nebo podřízené postavení občanů druhé kategorie, lovné zvěře. A tento islám se, prý vinou hloupé politiky posledních desetiletí, šíří Evropou a začíná zapouštět kořeny i u nás. 

Když Konvička někdy před 15 lety začal růst islámu na Západě sledovat, doufal prý, že se západní Evropa vzpamatuje, že její vůdcové musejí mít plán B, že oficiální řeči o „náboženství míru“ jsou jenom hra o získání času. Když začalo být jasné, že tomu tak není, věřil údajně alespoň této zemi, tomuto národu. „Jsme sekulární, skeptičtí, svobodomyslní, zdravě cyničtí – a hlavně pořád máme relativně čerstvou zkušenost s totalitou. Doufal jsem v odpor celé společnosti, ve všech jejích vrstvách, věřil jsem, že se nenecháme zlákat středověkou blbárnou. Spoléhal jsem na zesměšňování islámu v médiích a kultuře, skrz které islám přestane být „sexy“ pro jejich mladou generaci; v podrazy českých byznysmenů, které zlomí místní finanční bázi džihádu, v solidaritu mezi lidmi, která jim zabrání skupovat zde nemovitosti, v drobnou úřední šikanu na všech frontách, která jim ztíží stěhování sem, a také v český humor, který jasně ukáže, co jsou zač – fanatičtí trapáci,“ rozjel se Konvička a jedním dechem dodal, že to vše se do značné míry děje. Češi si prý vůči islámu vedou lépe, než většina národů kolem, což nám údajně dává pět až sedm let náskoku před západní Evropou.

Celý projev Martina Konvičky k přečtení ZDE

Usínat na vavřínech bychom ale neměli. „Naším dlouhodobým cílem je právní postavení islámu na roveň nacismu: zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání, tvrdé potlačení jeho veřejných projevů, současně jeho společenské odsouzení. A ať si říkají, že to nejde, že jsme vázáni smlouvami se stále sebevražednější EU. Faktem je, že západní země budou brzy mít tolik starostí samy se sebou, že nám do toho ani nestihnou mluvit,“ zakončil Konvička svůj projev.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …