Udělal jsem první chybu, přiznal se Michal Horáček

14.01.2017 20:05

Michal Horáček, který už před časem oznámil svůj záměr kandidovat na prezidenta, se přiznal k tomu, že v kampani udělal první chybu. Horáček to uvedl v rozhovoru pro server Seznam.cz.

Udělal jsem první chybu, přiznal se Michal Horáček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Horáček

„Spáchal jsem nepříjemnou věc, která mě mrzí víc než kohokoliv jiného. Řekl jsem něco úplně neuváženého, hloupého, o Karlovi Schwarzenbergovi. Omluvil jsem se mu. Snažím se z toho poučit, abych se už nedopustil takového zatmění mysli,“ řekl Horáček s tím, že šlo o faktickou chybu.

  • Celý text je ZDE

Horáček v rozhovoru pro Deník kritizoval Schwarzenberga a jeho tým kvůli tomu, že si před čtyřmi roky v prezidentských volbách špatně počínali ve finále proti Miloši Zemanovi. A vůči Schwarzenbergovi se ostře vymezil.

„Jsem jiný naprosto ve všem. Naprosto. Umím jazyky, mám vzdělání a mám za sebou nějaké v Česku dobře známé dílo. Nic z toho Karel Schwarzenberg za sebou nemá,“ řekl tehdy Michal Horáček.

Jeho omluvu prý Karel Schwarzenberg přijal.

K takovému výpadu mohl Horáčka podle serveru vyprovokovat fakt, že Schwarzenberg už předtím prohlásil, že Horáčka nepovažuje za ideálního prezidentského kandidáta.

m,,l

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…