VIDEO Návod: Jak jednat s teroristou? Existuje jen jedna cesta

24.07.2016 10:33

Na serveru YouTube.com je k dispozici video, které má lidem poskytnout stručný a jasný návod, jak jednat s teroristy. Ačkoli jde o závažné téma, video odlehčenou formou také jasně říká, co se stane každému, kdo se pokusí s teroristou jednat jinak než podle doporučené rady.

VIDEO Návod: Jak jednat s teroristou? Existuje jen jedna cesta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Poslední měsíce v Evropě ukazují, že terorismus je stále závažnější hrozbou. Možná i proto se na internetu objevilo belgické kreslené video, které radí, jak se s teroristy vypořádat. Návod je podán odlehčenou formou, ale je míněn upřímně a je natolik srozumitelný, že ho pochopí jakýkoli divák. I ten, který neumí ani slovo francouzsky.

Ačkoli má video jen 100 vteřin, zájemce se z něj dozví, že před teroristy vás rozhodně neochrání písničkáři, kteří o nich budou zpívat. Lidem nepomohou ani komici, kteří budou činy teroristů zesměšňovat. Jak zpěváky, tak komiky potká smrt v okamžiku, kdy se ocitnou tváří v tvář radikálovi s výbušninami kolem pasu, který je odhodlán zemřít ve jménu myšlenek, kterým věří.

Občany neochrání ani politici, kteří řeční o boji s terorismem, ale jinak nedělají nic navíc. Zmínění politici možná setkání s teroristou přežijí, protože se jim dostane pomoci od ochranky, ale obyčejní lidé nikoliv. Jediný správný způsob, jak se vypořádat s teroristou, je ozbrojit se a zastřelit ho dřív, než stačí odpálit zmíněné výbušniny, radí tvůrci videa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …