Velký a zrůdný plán na likvidaci Evropy miliony běženců. Tomio Okamura pojal vážné podezření

05.08.2015 22:02

Zpráva o tom, že USA budou v Sýrii útočit i na syrské vládní jednotky, inspirovala poslance Tomia Okamuru (SPD) k širšímu zamyšlení se nad problematikou syrského konfliktu i nad bojem proti terorismu.

Velký a zrůdný plán na likvidaci Evropy miliony běženců. Tomio Okamura pojal vážné podezření
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamura poukázal na to, že zmíněnou zprávu Američané oznámili pár dní poté, co generální tajemník OSN Pan Ki-mun jim musel připomenout, že bombardování syrského území bez oficiální žádosti syrské vlády nebo bez odpovídajícího rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN bude považováno za porušení mezinárodního práva.

Okamura v této souvislosti zmínil, že v minulém týdnu jiný člen NATO, Turecko, bombardoval vesnice a základny Kurdů a příznivců kurdské strany pracujících v severním Iráku.

Jak se naše vláda postaví k tomu, že země NATO útočí na cizím území bez jakéhokoliv oprávnění?

„Bude mě hodně zajímat, jak se naše vláda a Evropská unie postaví k tomu, že tu máme země NATO, které bez ostychu útočí a zabíjejí na cizím území bez jakéhokoli oprávnění,“ uvedl Okamura s tím, že by nás mělo zajímat, koho vlastně naši spojenci podporují. „Je třeba připomenout, že Kurdové a syrská armáda bojují v přímých bojích s islamisty z Islámského státu,“ podotkl.

Podle Okamury to, že existuje zrůdný Islámský stát, má prý jediný důvod. „Islamisté mají podporu několika zemí, které je financují a vyzbrojují výměnou za ropu a také výměnou za boj proti nepřátelům USA – což je například Asadova Sýrie,“ připomněl s tím, že v takovém případě je jakákoli válka s teroristy nekonečná. „Protože pokud někde nějaké zlikvidujeme, Američané a jejich spojenci ihned někde jinde vyzbrojí a vycvičí teroristy nové a navíc je tu a tam i přímo vojensky podpoří,“ uvedl Okamura.

Celý text je ZDE

Předseda SPO má prý z toho všeho pocit, jako by hlavním záměrem bylo dostat na nohy miliony lidí a s nimi zničit Evropu, kam na rozdíl od USA mohou zamířit. "Celé to dělá dojem, že se tu někdo rozhodl zničit starou Evropu a to velmi jednoduše s pomocí invaze vetřelců z rozvrácených islámských zemí," uzavírá své úvahy.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…