Velmi zajímavé věci o Hillary Clintonové. Tato dáma by vážně neměla být prezidentkou

26.05.2016 19:36

Spisovatel Ota Ulč na webu Neviditelný pes vysvětloval, proč by se Hillary Clintonová rozhodně neměla stát prezidentkou Spojených států amerických. Je totiž zkorumpovaná, prolhaná, pokrytecká a spíš než do Bílého domu patří do vězení.

Velmi zajímavé věci o Hillary Clintonové. Tato dáma by vážně neměla být prezidentkou
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Ulčovi se podařilo nalézt text konzervativního bloggera a sloupkaře Johna Hawkinse, ve kterém Hawkins popsal pět důvodů, kvůli kterým by se bývalá první dáma rozhodně neměla dostat do Oválné pracovny Bílého domu. A Ulč s ním zcela souhlasil.

„Autor začíná odstavcem plným podivu, jak vůbec bylo možné, že v národě s odhadovaným počtem 320 milionů obyvatel by se oficiálním kandidátem na nejvyšší úřad v zemi měla stát právě ona,“ napsal Ulč s tím, že Clintonová byla zvolena do senátu za stát New York, se kterým ji však vůbec nic nepojí, a že se zaštiťuje bojem za ženská práva kdekoliv ve světě.

„Pokládá se za primární bojovnici za všechny ženy celého světa, takže jsou statisticky neporazitelnou početní většinou všeho lidstva trpící sexismem, pod jhem žlázami posedlých mužských agresorů,“ poznamenal Ulč s tím, že to je však v přímém rozporu jednání Clintonové, jejíž nadace platí ženám méně než mužům.

Celý text zde.

Hawkins Clintonovou ve svém textu viní ze smrti čtyř Američanů v Libyi, v době, kdy byla ministryní zahraničních věcí, o čemž pak Clintonová ještě lhala přímo rodinám obětí, avšak tím, že lhala, se kdekomu pochlubila. „Obtížně zapomenutelný je její notně popuzený výbuch nevole před vyšetřujícím výborem Kongresu ve smyslu, co že by teď ex post facto mělo záležet na tom, co se v Benghází doopravdy stalo.“

Ulč ji společně s Hawkinsem považuje za naprosto zkorumpovanou lhářku, která když opouštěla Bílý dům, tvářila se jako chudá kostelní myš, přičemž si pak jen za obyčejné přednášení z papíru vydělala 21 667 000 dolarů. „Zájemce nechť znásobí 24krát a bude to mít v korunách,“ podotkl Ulč a dodal, že Bill Clinton si za tyto přednášky účtoval ještě více než ona.

„V době Clintonova prezidentování docházelo k prodeji zbraní v hodnotě 165 miliard dolarů dvaceti vládám ochotným přispět na konto nadace Clinton Foundation,“ připomněl Ulč a dodal, že z toho těžily předně „značně nedemokratické režimy“. V závěru už jen dodal, že dokud bude Obama u moci, zřejmě Clintonovou nikdo vyšetřovat nebude, i když by bylo podle něj zřejmě lepší, aby „zbytek svého života zaslouženě strávila v ponuré vězeňské kobce“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…