Vít Bárta: Chci, aby tohle slyšeli všichni...

02.10.2012 22:38

Na svém webu poslanec Bárta uveřejnil nahrávku, na které za zvuku bubnů občany burcuje, aby kmotry už konečně nevolili. Nahrávku, která se podle Bárty bude v Plzni ozývat z projíždějících aut, doprovodí ještě plakát, na němž je zpodobněn právě Roman Jurečko, který vede za provázky loutku v podobě kandidáta na hejtmana Jiřího Pospíšila (ODS).

Vít Bárta: Chci, aby tohle slyšeli všichni...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Za korupční jednání nepravomocně odsouzený poslanec Vít Bárta (VV) vytrvale pokračuje ve své snaze očistit Plzeňský kraj od kmotrů. Nejostřeji se přitom vymezuje vůči Romanu Jurečkovi (ODS), kterého považuje za strůjce řady zlých záležitostí.

Plzeň obchází strach z Jurečka, tvrdí Bárta

"Ideály s kmotry plavou pryč. Kdo chce, má dost informací, a místo hlasu do urny vezme na ně bič. Plzeňská lež převyšuje kopce, fakt si tady kmotr bude dělat, co chce? Když vás někdo atakuje a odevšad opakuje velká hesla, dáte jim ta křesla? Myslíte, že pravdu mají ti, co svůj boj nevzdávají. Plzeňská lež převyšuje kopce. Může si to křeslo vzít ten, co ho tak moc chce?" ptá se muž na nahrávce sugestivně za zvuku bubnů.

Celý článek + nahrávka ZDE

Sám Bárta k tomu na webu dodává, že podle jeho informací Plzeň obchází strach z "dlouhých prstů" kmotra Jurečka, což se projevuje např. tím, že mu byl odmítnut pronájem restaurace, nebo došlo k odstoupení od smlouvy o výlepu plakátů v dopravních prostředcích.

"Když jsem si chtěl pronajmout restauraci v centru Plzně, neměl s tím majitel žádný problém, poté, co se ale dozvěděl, že interiér a jídelní lístek má být vedený v protijurečkovském duchu, od smlouvy ustoupil. Stejný postup mě čekal i při zadávání reklamy v dopravních prostředcích. Reklamka pochopitelně nejdřív souhlasila, nicméně po spatření návrhů plakátů dostala strach. Strach z dlouhých prstů, kterými Jurečko dosahuje téměř všude," míní Bárta, který celý text opatřil titulkem "Chci, aby tuto nahrávku slyšel každý v Plzni a okolí".

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…