Za socialismu byla práce, méně kriminality, lepší jídlo, lepší školství a lidé se měli rádi, řekli občané. A je zle

26.07.2018 7:01

Protikorupční aktivista a středoškolský učitel Juraj Smatana, o němž se hovoří také jako o samozvaném odborníkovi na konspirace, se na svém facebookovém profilu vyjádřil k průzkumu ohledně míry souhlasu s tvrzeními o socialismu.

Za socialismu byla práce, méně kriminality, lepší jídlo, lepší školství a lidé se měli rádi, řekli občané. A je zle
Foto: archív autora
Popisek: klávesnice

„Tyto výsledky průzkumu veřejného mínění jsou totálním masakrem a reálným bezpečnostním rizikem státu,“ poznamenal k výsledkům Smatana. Podle něj nejde jen o vzpomínkový optimismus a stockholmský syndrom. 

„Vidíme i důsledky skutečnosti, že jsme všechny polistopadové generace žáků nechali v rukách podfinancovaných, ignorovaných a frustrovaných učitelů, kteří učili naše děti v zanedbaných socialistických budovách. ‚Pomohl‘ i bulvár, který neodolal ekonomickému pokušení změnit polovinu vysílání na černou kroniku,“ zmínil.

Anketa

Je Česká republika právní stát?

4%
96%
hlasovalo: 8844 lidí

Celý příspěvek Juraje Smatany: 

Tieto výsledky prieskumu verejnej mienky sú totálnym masakrom a reálnym bezpečnostným rizikom štátu. 
To nie je len spomienkový optimizmus a stockholmský syndróm. Žneme aj dôsledky skutočnosti, že sme všetky ponovembrové generácie žiakov nechali v rukách podfinancovaných, ignorovaných, frustrovaných učiteľov, ktorí učili naše deti v zanedbaných socialistických budovách. "Pomohol" aj bulvár, ktorý neodolal ekonomickému pokušeniu zmeniť polovicu vysielania na čiernu kroniku. Edit: M. Kršiak upozornil na skutočnosť, že všetky otázky sú formulované kladne. Pri podobne formulovaných otázkach na súčasný systém by tí istí respondenti dali iný obraz. Zdroj: http://www.konzervativizmus.sk/article.php?6198

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Překvapení ze SPOLU: Vondra zaslal odvážnou odpověď. Může mít dohru

10:51 Překvapení ze SPOLU: Vondra zaslal odvážnou odpověď. Může mít dohru

Jaké jsou v EU hrozby pro svobodu projevu? Bude zastavení cenzury vaší prioritou? A musí se bojovat …