Že to má Krnáčová nahnuté, potvrdil už i Babiš

25.08.2015 11:25

Pražské ANO vyjádřilo primátorce Adrianě Krnáčové nepodporu, napsal předseda hnutí Andrej Babiš ČTK v textové zprávě. Podle něho jde o problém komunikace mezi primátorkou, zastupiteli a pražskou organizací. Situaci v magistrátní koalici bude řešit celostátní vedení ANO, které vyslechne stanovisko Krnáčové i zastupitelů.

Že to má Krnáčová nahnuté, potvrdil už i Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Redakci PL zaslalo k celé záležitosti hnutí ANO následující vyjádření:

Klub pražských zastupitelů hnutí ANO minulé úterý vyslovil nedůvěru primátorce Adrianě Krnáčové. Podle předsedy klubu Michala Haška primátorka nedostatečně komunikuje dovnitř hnutí. Situaci v pondělí řešilo i krajské předsednictvo hnutí ANO, které se ztotožnilo s usnesením zastupitelského klubu a konstatovalo, že pozici primátorky Prahy je třeba řešit.

„Klub pražských zastupitelů se skutečně vyjádřil ve smyslu, že primátorku dále nepodporuje a pražské předsednictvo se s tím ztotožnilo,“ potvrdil předseda hnutí Andrej Babiš. „Myslím, že jde o problém komunikace mezi primátorkou, zastupiteli a pražskou organizací hnutí, který se vysvětlí.“

Podle Babiše situace kolem primátorky není předmětem dnešního jednání pražské koalice. „Předsednictvo hnutí pozve primátorku, naše zastupitele a zástupce pražské organizace hnutí a bude se zabývat situací v pražské koalici ve vztahu k panu náměstkovi Stropnickému a vyslechne stanovisko primátorky a zastupitelů hnutí,“ dodal Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…