František Štván: Otevřený dopis hejtmanovi Ústeckého kraje Bubeníčkovi

13.02.2013 7:25

Vážený hejtmane Ústeckého kraje Bubeníčku, věřím, že se KSČM neucházela o hlasy voličů v krajských volbách jenom proto, aby pokračovala v tkaní ostudy, ze které má Ústecký kraj ušitý mimořádně velký kabát.

František Štván: Otevřený dopis hejtmanovi Ústeckého kraje Bubeníčkovi
Foto: ČT
Popisek: Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček

Troufnu si tvrdit, že voliči vyslali KSČM do vedení kraje v dobré víře, že zpětně (padni komu padni) provětrá šibalská rozhodnutí předešlých krajských vládců, aby měli občané jasno, komu naletěli.

Zkrátka a dobře, že se od ní dozví, kdo konkrétně (partaj - jednotlivci) nese odpovědnost za pokutu 2,5 miliardy korun, kterou s velkou pravděpodobností bude muset krajský daňový poplatník zaplatit za podivné manipulace s dotacemi z evropských fondů v rámci ROP Severozápad. Složitost v odhalení může vidět jen ten, kdo nechce, aby byli odkryti praví viníci a je úplně jedno, jestli to dělá z politické loajality (co jsme si, to jsme si = dnes ruka ruku myje) či z důvodů zištných, neboť v hrabání ani darmo to politici napříč politickým spektrem nandávají už i kuřatům.

Zároveň s touto informací by jste měl veřejnosti ukázat - pokud možno okamžitě, neboť to jsou komunisté, kteří se holedbají, že pro ně zítra znamená již dnes - lustrační osvědčení Ing. Aleše Konopáska, vedoucího odboru a zástupce ředitele KÚ, neboť v těchto dnech reportéři v pořadu Reportéři ČT naznačili, že ho díky své předlistopadové pracovní (STBácké?) činnosti nemůže mít negativní. Pokud by to z nějakých důvodů nešlo, pak Vás žádám, aby jste si toto osvědčení nechal ukázat, následně ho relevantně (ne jedna paní povídala) prověřil a pokud bude vše z pohledu zákona v pořádku, aby jste v duchu přísahy "čestné komunistické", vydal prohlášení, že za právní bezvadnost Konopáskova pracovního zařazení přebíráte politickou odpovědnost a zároveň vyzvete Ing. Konopáska, aby na ty, kteří o něm negativní informaci šíří, podal trestní oznámení.

Pokud tak neučiníte, tak v mých očích nebude čestný komunista a Vaše články v Haló novinách se tak stanou bezvýznamným tlacháním člověka, který kázal vodu a sám pije víno. Jsem přesvědčený, že ač člen jiné strany, tak mluvím z duše i řadovým komunistům.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…