Maria Zacharovová: Mediální vandalismus

07.03.2017 15:01

Gratulace CIA k nabrání největších světových mediálních prostitutek do jejího CNN pajzlu. Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová k CNN: Přestaňte šířit lži a falešné zprávy.

Maria Zacharovová: Mediální vandalismus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Jak sdělují americké weby Information Clearing House a iBankCoin, použila mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová na adresu CNN pár vybraných slov. Stalo se tak při jejím setkání s reportéry této americké televizní společnosti, na němž se diskutovala hysterická kampaň amerických médií – včetně CNN – proti americkému generálnímu prokurátorovi Sissonsovi za jeho dva rozhovory s ruským velvyslancem. V připraveném prohlášení nazvala Zacharovová tuto kampaň za „mediální vandalismus" a „ostudnou záležitost" s dodatkem, že americká média upadla až na samé dno zpustlosti a podvodu. Podle jejího prohlášení se americká média nalézají už velmi daleko za linií obvyklé profesionální morálky a kompetence. Tato média obviňují a soudí už výhradně jen na základě vymyšlených informací. „Sestoupili jste už na samé kamenité dno," řekla Zacharovová. To půjdete ještě i pod ten kámen?"

„Věci, které si americká média dovolují zveřejňovat, nejsou než pokusem totálně dezinformovat veřejnost v Americe i ve světě," řekla Zacharovová s doplněním, že veřejnost americká je samozřejmě cílem hlavním.

Rozhovor Zacharovové s reportéry CNN

 

(z webu P.C.Robertse přeložil Lubomír Man)

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…