Miroslav Kulhavý: Pravda osvobozuje

18.09.2017 9:02

To platí pro mnohé muslimy 2x. Jestliže pomatenci ve vedení EU plánují zpřísnění zákonů, které budou na trestnou lavici usazovat každého, který se kriticky, byť pravdivě, vyjádří k islámu, je to jednoznačně krok k totalitní cenzuře a potlačením svobody slova. Někteří občané, dokonce i novináři, již byli v tomto duchu potrestáni.

Miroslav Kulhavý: Pravda osvobozuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Muslimka s dětmi

Není snad nutné všem těm dobře placeným humanistům v EU včetně našich sluníček připomínat, že islámem, hlavně jeho přesným středověkým pojetím, trpí především sami muslimové, zvláště ženy. A hned je na místě otázka: proč mají v EU trpět lidé vyznávající islám, když to odporuje všem zásadám těch, kteří z piedestálu falešné humanity odsuzují a nálepkují kritiky islámu, aniž by vznesli oprávněnou proti argumentaci? Proč mohou (nebo musí) mlčet všichni ti slovutní právníci, když dobře vědí, že islámské ideologie odporuje daným zákonům?

Diskuse v mešitě se nepřipouští a ti, kteří ještě nemají zcela vymytý mozek, by měli mít šanci se o islámu dozvědět vše, tedy i to, co je záměrně zamlčováno. Zvláště to platí u nováčků – konvertitů a nebo u těch, kteří se k takovému kroku chystají. A hned je tu další podstatná otázka: koho je to úloha? Kdo by měl podržet otevřené dveře pro svobodu slova? Odpověď je jasná a už dlouho na stole: politici a veřejnoprávní media! A činí tak? Ani náhodou. Naopak; ze své přihlouplé korektnosti k tomu, že neinformují, chtějí ještě těm, kteří tuto záslužnou činnost vykonávají za ně, bránit a dokonce i trestně stíhat!! Že v některých záp. státech už tuhle zlotřilost uplatňují je jedna věc, ale co na to kolegové a vůbec média? Mlčí?! A co všichni europoslanci, kde je jejich takovým praktikám masivní odsudek včetně toho, co se v bruselské kuchyni připravuje?!

A právě v tom, v prezentaci takových debilit, se celá EU v očích normálních občanů degraduje na spolek degenerovaných exotů, které je nebezpečné i poslouchat (náhlá příhoda z rozčilení), natož se těmito pitominami řídit. Poznámka pod čarou: Kde byli všichni ti přisluhovači vyznavačům islámu, když v minulých letech bylo nejedno jedovaté slovíčko nebo karikatura adresována křesťanům? Kdo to rozhodl, že křesťany je možno pomlouvat, kritizovat, ale na muslimy ani „A“, natož „B“! To také zmizí zprávy jako je aktuální Info o pátečním dvojnásobném znásilnění (třetí už to nestihl) šestnáctileté dívky v hornobavorském městě blízko Mnichova, která si dovolila jít na vlak? Měla smůlu; sexu chtivá partička z Afghánistánu byla zrovna na lovu podřadných bytostí. Kdo jim měl důrazně vysvětlit, že jiný kraj má také jiný mrav? Že by stejná vítací sluníčka? Nebo mamá Merkel?

Titulek je nadčasový a platí jak pro muslimy, potencionální muslimy, ale také pro plánovače zániku evropské demokracie a kultury. Je potřeba dámě Merkel, pánům Junkerům, Schulzům a dalším sdělit, že vyhlašováním sankcí za odmítnuté kvóty rozladěný orchestr dohromady nedají a jen vyhánějí ty, kteří nechtějí řešit „cizí bláto“a co při středověkém rozmachu islámu řešili mnozí v podobné situaci: přijmi islám nebo zemři; přijmi kvóty nebo jdi! Vydírání penězi je na úrovni těch největších vyvrhelů a jako varianta nepřipadá v úvahu. Případná ztráta to bude pro obě strany, ale jestliže si mají občané (nejlépe V4) vybrat, zda si ponechat tu nejzákladnější svobodu, svobodu slova a přitom oprávněně rozhodovat, s kým (ne)chtějí ve svých státech žít, je volba jasná a EU bude až na 2. místě.

Nikdy nebudeme v EU výraznou hybnou silou, ale spojená V4 má svoji nepřehlédnutelnou váhu. Na druhé straně dělat poslušného mopslíka na evropském dvorku je i pro malou ČR nedůstojné. Co tedy dělat? A jsme u titulku. EU se tváří jako jedna velká rodina a užší vazba má potlačit i statut národních států. Doma se zpravidla říkají věci bez diplomatického obalu a stejně tak je nutno směrem k Bruselu pojmenovat po pravdě muslimskou migraci, následnou islamizaci, ale také třeba hrabání velkých pod sebe,viz. např. potlačení cukrovarnictví v ČR a dotace z EU na rozvoj téhož do Francie.

Stejně tak, aby pravda o islámu osvobozovala, je potřeba ji vyslovit. Pomohlo by to tisícům, možná miliónům lidí žijících v tísni mlčení a dogmat. Kde jsou všichni historikové, arabisti, ale i politici, kteří nechávají VĚDOMNĚ nové a nové generace se nořit do středověkých nepravd?!! V neposlední řadě by to uvolnilo ruce i těm, kteří dnes rozhodují o budoucnosti Evropy či jednotlivých států a neví, co si s islámem v Evropě počít.

Aby pravda osvobozovala, je nutno zachovat především svobodu slova. Potlačení této svobody je průvodním znakem totality; dnes koncipované v Bruselu. Nedopusťme to!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.