Petr Hampl: Bude Robejšek tyhle věci prosazovat natvrdo a bez kompromisů?

06.06.2017 8:33

Glosa na Facebooku:

Petr Hampl: Bude Robejšek tyhle věci prosazovat natvrdo a bez kompromisů?
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Shodou okolností publikoval před pár dny pan Robejšek text, ve kterém ukázal, že nemáme co dělat s kriminalitou, nýbrž, že jsme ve válce - nikoliv ve smyslu metaforickém, ale ve skutečné válce. Je to skvělý text, jako by se vrátil ten starý dobrý Petr Robejšek před založením Realistů.

Připomenu a shrnu to nejdůležitější:
1) Správná reakce na útok není policejní vyšetřování. Správná reakce je protiúder vůči jakémukoliv cíli nepřítele, který je dost významný a dost zranitelný. 
2) Naším nepřítelem jsou všichni muslimové vyskytující se na území evropských zemí, vyjma speciálních skupin, o kterých je jisté, že v konfliktu stojí na naší straně vůči muslimské většině. 
3) Občanské svobody a žádná jiná práva nepřátel nesmí být respektována. Petr Robejšek má za to, že nemají být dodržována naprosto žádná pravidla, já bych se přimlouval za respektování Ženeských konvencí. 
4) Vůči lidem, kteří podlamují obranyschopnost a morálku obránců, má být postupováno jako vůči zrádcům v každé jiné válce.

Není na tom nic extrémistického. Je to normální standardní požadavek na obranu svobodné společnosti, v plném souladu s tradicí, morálkou i evropskými ústavami.

Jen bych od Petra Robejška rád slyšel ujištění, že tyhle věci bude prosazovat natvrdo a bez kompromisů.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…