Petr Havlík: S Klausem ani s ODS nemám nic společného

04.04.2013 15:44

Velmi bych ocenil, pokud by každý můj text v ParlamentníchListech.cz nebyl doprovázen titulem – „bývalý zakladatel ODS,…“. Tento sugestivní odkaz pak zcela determinuje následnou diskusi čtenářů.

Petr Havlík: S Klausem ani s ODS nemám nic společného
Foto: obcane.cz
Popisek: Petr Havlík

 

S Václavem Klausem jsem ukončil spolupráci již v prosinci 1992. Od roku 1993 nemám nic společného ani s ODS, což, jak jistě uznáte je již 20 let. Mé názory a postoje jsou konzistentní a doložitelné v mé aktivní publikační činnosti. A to bez ohledu na to, že jsem ODS nejen založil, ale i vybudoval. Nemohl a nechtěl jsem však patřit do společnosti lidí jako byl Čermák, Kožený a spol., kteří začali dění v ODS a kolem ODS natolik ovlivňovat a to za aktivní účasti Klause, že mi nezbylo, než své dílo včas opustit. Nepřijal jsem žádnou trafiku, nic jsem neprivatizoval, neseděl jsem za ODS ani ve vládě a ani v parlamentu. Se svou kritikou jsem vždy vystupoval veřejně, neschovával jsem se za anonymní nicky v internetových diskusích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Havlík

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…