Petr Sedláček: Až ti prdel rachejtle rozrazí

14.01.2012 15:06

Rád bych se omluvil čtenářům za poněkud expresivní úvod, ale jak jistě po přečtení následujících řádků uznají, nemohl jsem jinak.

Petr Sedláček: Až ti prdel rachejtle rozrazí
Foto: hns
Popisek: Antonín Maštalíř, senátor za ČSSD

Před několika dny jsme se mohli v ParlamentníchListech.cz dozvědět, že proti sociálně demokratickém senátorovi Maštalířovi vypukla diskreditační kampaň plná podpásových úderů. Novináři prý mají k dispozici e-mail anonyma, který očerňuje senátora Antonína Maštalíře, a mimo jiné je v tomto dílku označen za homosexuála, což politik označil za lživé a celou záležitost chce hnát k soudu.

O anonymech si myslím své, protože ten, kdo se pod to, co napíše, neumí podepsat, obvykle nestojí za víc, než ten, který je udáván.

Nejpravděpodobnější je, že se u ČSSD rozhořel boj o koryta a jak známo, tak nejpodlejšího nepřítele v těchto situacích je potřeba hledat vždy ve vlastních řadách.

Co si však myslet o ostravském politikovi, starostovi a senátorovi, který své funkce znevažuje přisprostlým, do růžova zbarveným novoročním thermopřáním, které rozesílal loňského Silvestra?

Zde je jeho text:

Až Tě pot studený po těle zamrazí a žhavá rachejtle prdel Ti rozrazí, až všechny svatý uslyšíš hrát, tak bude pozdě štěstí Ti přát.
Proto předem PF 2012 Tonda Maštalíř

Od této chvíle, vždy když budu v okolí našeho Senátu, požádám Nejvyššího o ochranu své zadnice, protože, jak známo, s žhavými rachejtlemi v prdeli není žádná sranda.

Vtip je v tom, že je vše lehce prokazatelné, protože toto dílko přišlo z jeho telefonu, takže pan senátor může hnát k soudu, koho chce.

Je sice možné, že byl zrovna pan senátor v posteli a spal spánkem spravedlivých po dobře odvedené práci pro vlast a toho využil nějaký nezbedný čipera a pohrál si s jeho telefonem, to je však dočista jeho problém. Na svoje nářadí si má dávat větší pozor.

Nevím, proč se potom pan senátor diví, když sám svým chováním odpůrcům a protivníkům nabíjí kanón. Musí si uvědomit, že míra jeho soukromí se mu vstupem do politiky notně zmenšila. Tak to prostě je a je to tak normální. O úrovni kandidátů a politiků ČSSD nebudu diskutovat, protože to je jejich věc a obrázek ať si udělá každý sám.

Petr Sedláček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ostrava-online.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla