Radek Čelechovský: Vraťte nám Fischera a jděte se bodnout

21.04.2011 19:40

Vzpomínáte na to, jak může vypadat stát, který vedou profesionálové? Zprávy informovaly o dění ve světě a o důležitějších věcech, než o jakých jsou kvůli neprofesionalitě a zkorumpovanosti současné vlády nuceny infornmovat dneska.

Radek Čelechovský: Vraťte nám Fischera a jděte se bodnout

Pánové ministři, sbalte si své saky paky a táhněte. Když neumíte táhnout za jeden provaz, táhněte pryč a nechejte to těm, co to umí. Vždyť to, co se tam dnes děje, to je fraška se smutným dopadem na nás, občany této země. Proto bych rád vrátil zpět úřednickou vládu Jana Fišera, která byla prostě za celé to naše porevoluční období podle mě ta nejlepší, a byla dočasná.

Smutně tragická je situace jak v koalici, tak i opozici. Opoziční ČSSD se to hodí k již tradičnímu hlasování o nedůvěře vládě, aby se klasicky metodou řekni jim co chtějí slyšet, oni ti to sežerou dostali u voleb opět k moci. Nechejte hlasovat národ, to by bylo jednoznačné a demokratičtější. Nejsem ani pravicově ani levicově zdeformovaný a už to dávno nežeru těm, co vedou za naše peníze zhýralý život a uvádějí naši zemi do trvale rostoucích astronomických dluhů-.Nezodpovědně naše peníze prošustrovali a teď to budeme platit zase my? Já protestuju proti placení daní, když evidentně peníze takhle odvedené končí na kontech politických stran, politiků a jejich kamarádů, kteří sklidí státní zakázky za nehorázně přemrštěné ceny.

Proto bych Jana Fišera chtěl ve vládě alespoň 4 roky, aby naučil ty cucáky, jak se to dělá a potrestal zloděje tím, že jim obleče vězeňský mundůr. Romská komunita kriminálu už by jim sociální politiku vtloukla do hlavy napořád. Tady je tradice předčasných voleb již zakořeněna delší dobu, a lidi už nevěří, že mají vůbec šanci něco v té západní demokracii ovlivnit. Jsou z nich rezignovaní pozorovatelé, kterým už to kvantum skandálů přestalo zvedat mandle. Jsme už tak znechuceni tím neustálým kydáním špíny a mediální masáží, že jediné, co by mělo následovat, je říci všem:"vypadněte dělat do těch podmínek, co jste vytvořili!" To by se ministr práce a soc. věcí divil, že ho vezmou jen na černo a s nejistotou, zda takto odvedenou práci dostane zaplacenou. Protože jsou tam samí schopní pracanti, určitě jim nebude vadit vstávat jako lůza v 6 a letět do práce tak rychle, jak to jde abych nedejbože nepřišel po 7.00, to je průser. Ne jak do holubníku, ale na 7 hochu, tak vítej v ráji, co jsi budoval.

Vše bhužel jde v poklidu dál a nikdo se nepozastavuje nad komunisty, co si poslechnou na schůzi internacionálu a pak se vehementně domáhají demokracie, takže je v pořádku, že se neostýchají si stěžovat na nejvyšších instancích. Soudruzi a soudružky, jděte radši na hrušky, protože ty v obchodě za vás stejně nebyly a nepleťte se do toho, proti čemu vaši rodiče obehnali zemi ostnatým drátem.

Nebuďme už ovce a ukažme politikům že jejich strategie zadlužování a že těch všech kšeftů už máme tak akorát. To už nelze nazvat jinak, než nechutná politika a lži, nikoli demokracie, a to ani ta nepřímá, ale mafiánská hra kmotrů z ODS, co si toho po revoluci stihli nahrabat a dobře proprat asi nejvíce. Nikdo ale nic nikdy neviděl, jak jinak. Položili kvalitní zemědělskou výrobu a dopustili, aby se vše co má hodnotu, mohlo prodat a rozkrást. Náš majetek privatizovali, když jsme spali.

To my jsme národ pánové a chceme změnu. Chceme svoje tvrdě vydělané peníze spravovat sami, nejsme děti, to jste s malicherností sporů a chováním při zasedáních PS spíše vy.

Kdyby jsme stát decentralizovali, tzn. vytvořili systém územních samospráv, nemohlo by se tak krást a to je náš cíl. Proto bych uvítal snahy o prosazení takového uspořádání, to by ale museli udělat profíci a to je práce pro Vás, Pane Fišere s kolektivem. Vždyť i VY se na to jistě už nemůžete dívat a určitě toho máte plné zuby. Jsem si jistý, že národ by Vaši snahu podpořil protože si zasloužíme fungující vládu lidí, ne vládu rozežraných sviní.

Vyšlo na blogu iDnes

K věci:
Profesorka politologie kroutí hlavou. Krize u konce? Kabinet nevydrží
Nečas oslabil. John byl stejně na odstřel. A kdo stojí za Kubicem?
Novým ministrem vnitra bude bývalý elitní policista Jan Kubice
Šokovaný Jandák: Nečas je nafouknutý holub. Rath: Úplně se zbláznil

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.