Stanislav Novotný: Lůďa Sekyra, parťák kmotra Mrázka, sponzoruje koncert pro budoucnost!

03.11.2019 16:19

Dne 17. 11. nám do temnoty posvítí jeden z nejodpudivějších symbolů polistopadového marasmu. Zprohýbaní si holt převrat (po)hlídají.

Stanislav Novotný: Lůďa Sekyra, parťák kmotra Mrázka, sponzoruje koncert pro budoucnost!
Foto: Radim Panenka
Popisek: Bývalý policejní prezident Stanislav Novotný

Parťák kmotra Mrázka a jeden z nejodpudivějších symbolů polistopadového marasmu Luděk Sekyra sponzoruje tzv. koncert pro budoucnost. Chce nám 17. listopadu posvítit do temnoty. To fakt nemá chybu! Jak signifikantní a přesné! Jak dokreslující! Jak vysvětlující!

V (po)hlavních rolích uvidíte…

Na pódium nám předlistopadový komunista a známý udavač pozval staré páky. Vystoupí mj. normalizační kádrovák v masce kněze, dále biskup, jenž se bojí vlastních dětí, distributor dobra Made in USA, diplomat, jehož neuměle přepsali v seznamu spolupracovníků StB na ženskou nebo Sorosův vedoucí novodobého českého VUMLu…Také tam bude Lída Rakušanová. Ano ta, jež odvysílala lživou informaci Petra Uhla, kterak že zhynul Martin Šmíd pod obušky a kopanci policejních bot. Shodou okolností jsem deset metrů od údajného ubití Šmída (Zifčáka) ztratil vědomí po ráně do hlavy. Stalo se to 17. listopadu 1989 zhruba v místech, kde dnes zdobí zeď Schirdingovského paláce patetická deska na paměť tehdejších událostí. Hromádka hadrů, kterou jsem viděl, zřejmě skrývala poručíka Zifčáka. Petr Uhl ovšem klidně referoval o něčem, co nedokázal ověřit, protože… a paní Rakušanová zase odvysílala lež. Smutný to doklad, že moc si přála změny více než obyvatelstvo samé.

Tety z České televize budou moderovat, z pytle vykoukne Šídlo a se Sekyrou v zádech budeme oslavovat.

No a tak tady žijeme. Zprohýbaní si holt převrat hlídají. To dá rozum. Svobodné lidi aby na tribuně pohledal.

(autor glosy, Stanislav Novotný, je předsedou Asociace nezávislých médií a bývalý policejní prezident)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…