Svatopluk Otava: Ďauři jsou ještě pitomější, než jsme si mysleli..., brumlá si pod vousy Erdogan

27.05.2016 15:48

Yigit Bulut se sice v rozhovoru pro rakouský deník Die Presse vyjádřil zcela jasně, když mimo jiné řekl, že stomilionová mocnost na jihovýchod od Evropy si nenechá diktovat jakési bláboly o podmímkách přijetí bezvízového styku pro Turky, ale bruselský opilec Juncker už nemůže patrně chápat ani velmi jednoduchá sdělení.

Svatopluk Otava: Ďauři jsou ještě pitomější, než jsme si mysleli..., brumlá si pod vousy Erdogan
Foto: Archiv
Popisek: Turecký prezident Recep Erdogan

PUSTIT TURKA DO PEVNOSTI A POTOM CHTÍT VYJEDNÁVAT? NEMÁ TO BÝT NAOPAK?

Erdoganův vezír je bývalý novinář, potenciální mistr slova, ale přesto je pro něj oznámení evropským nevěřícím psům o prostém faktu, že Jeho veličenstvo sultán už nehodlá vyjednávat, profesionálním oříškem. Musí si myslet, že v celých dějinách Otomanské říše neměli Alláhovi bojovníci blbějšího a dezorientovanějšího nepřítele.

Namísto toho, aby dočasná administrátorka Alemánské provincie rázně bouchla do stolu a nařídila svým bruselským podržtaškám, aby bleskově začaly štemplovat osmanské pasy, dovoluje si ta Merklice blekotat cosi o integraci a dokonce prý si ta nána a beztak kurdská agentka troufá už v pondělí obtěžovat uši Nejjasnějšího jakýmisi plky o „podmínkách“, za nichž prý Evropané definitivně uznají, že je Alláhovi bojovníci dobyli.

ISLÁMSKÉ DOBRO A POKROK ZCELA ZDARMA. A EVROPA TO NECHCE OCENIT…

Přitom historicky jde o nejhumánnější obsazení ďaurského území s minimem jejich bezcenných obětí a s minimem padlých Božích bojovníků. Také sultánova slova o tom, že je přece nevyvraždíme všechny a už vůbec ne najednou, jako by ti idioti z Evropy vůbec nechtěli dostatečně ocenit.

A navíc je vše tak prostince prosté. Sultán má v Evropě milióny oddaných válečníků, stovky evropských mešit jsou jeho strategickými raketami, jak sám poeticky zdůraznil velikost Jediné a Nejsprávnější Víry a jeho mocná armáda je největší, nejmodernější, nemocnější a nejodhodlanější v historii Vyvoleného Alláhova národa.

V minulosti nebyl Turecký lid nikdy tak vybaven válečnými technologiemi jako dnes. Proto se mu také nepodařilo vybít křesťanské Armény do posledního batolete a některým se podařilo uniknout pod ruská křídla. Ale dnes už by to šlo! Také celý svět může vidět, jak se dokážou Turci vypořádat s kurdskými podlidmi uvnitř dosud nespravedlivě skromných hranic říše. Ale i to se změní!

BUĎ SI TO EVROPA NECHÁ „VYSVĚTLIT“, NEBO JÍ TO ERDOGAN VYSVĚTLÍ „PO LOPATĚ“.

Tak o co těm idiotům v Bruselu a Berlíně vlastně jde? Vždyť aspoň ty západní pašalíky jsou už jednoznačně provinciemi sultána Erdogana, takže ty jejich směšné kohorty, kterým ještě Osmanské veličenstvo dovolí nosit šavle, by měly neprodleně složit janičářské přísahy (tak, jako už činí Alláhovi věrní v Bosně) a podílet se na obsazení i toho východního zbytku evropských kolonií. Nakonec ekonomicky už východ Evropy vazalsky spadá pod západ, chce to jen tak nějak formálně dotáhnout do konce a odevzdat vše pod nejmilostivější správu Osmanské říše.

Jedna a jedna jsou přece dvě a všichni vidí, že sultán své nájemné invazní regimenty zastavil a Araby zatím podržel ve svých koncentrácích. To je tedy má zase pustit ze řetězu? Mají si snad ze svých lidských štítů z nepotřebných žen (v Evropě jich čeká dost) a dětí (těch si naděláme kolik chceme) vyrobit pontonový most na Lesbos?

Ne, skutečně, hloupější soupeře, než jsou kdysi mocní Západoevropané, dosud islámský svět neviděl. A jestli nepřestanou blbě fantazírovat o „lidských právech“, „kurdkém problému“ nebo „svobodě slova“, tak se nikdo nemůže divit, že osmanskému vládci vážně dojde trpělivost. Už snad někdy někdo slyšel o bláznovi, který by se zdráhal s tureckou  šavlí na krku dát sultánovu poddanému razítko do pasu?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.