Svatopluk Otava: EU je prostě „Drang nach Osten“. Včera se k Reichu definitivně připojili i Francouzi

08.05.2017 9:40

Pokusy „civilizovat“ východ Evropy se ovšem netáhnou jako červená nit jen dějinami Německa, ale i Francie. Co se nepovedlo Napoleonovi či Hitlerovi, o to se právě teď pokoušejí Merkelová s Macronem společně.

Svatopluk Otava: EU je prostě „Drang nach Osten“. Včera se k Reichu definitivně připojili i Francouzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Synonymem pro největší chystanou loupež od dob „zcivilizování“ Ameriky je právě slůvko „civilizace“. Rovněž výrazy jako „hodnoty“ nebo slovní spojení „náš způsob života“. Situace je pro lupiče mimořádně příznivá. Východoevropské kolonie sice dosud mají své oficiální vlády i vlajky, jsou však díky „profesionalizaci“ vojenství prakticky bezbranné, a ve zcela protektorátním postavení.

A spoluführer Macron už se dal slyšet. Ty státy, které dosud nemají v čele tak osvědčeně kolaborantské figurky jako rozbité Československo, budou sankcionovány, až se jejich občanům budou protáčet panenky. Polsko i Maďarsko k buďto přijmou islámský odpad, který si neokolonialisté navezli ve větší míře, než mhou jejich ekonomiky na podřadné práce potřebovat, nebo tvrdě zaplatí.

Platit se bude ovšem jak penězi, což pocítí hlavně občané, tak i kariérami a to zase pocítí tzv. establishmenty. Na barevné revoluce je zaděláno. V Polsku zřejmě modrá, v Maďarsku sorrosovci připravují snad zelenou a u nás má zachránit kalousobotkovce, jimž hrozí „odstavení od lizu“ zase lynchkomanda sluníčkářů ve stranických barvách TOP-09 fialové.. Není divu. Richeuliem české politiky je sice ožralý, leč inteligentní a bezskrupulózní chemik Miroslav Kalousek.

Nic nemohlo.přesvědčivěji ukázat jeho režisérské schopnosti, díky jimž včera řídil propagandistický pořad Ukradené televize OVM. Po řadě kopanců do prezidenta Zemana následovala další řada kopanců do prezidenta Zemana v zastoupení Andrejem Babišem, jak si ve svém pohledu na uplynulý týden povšiml i analytik Zdeněk Zbořil. A pak nastalo již radostné očekávání výsledků francouzských prezidentských voleb.

Když jde o „civilizaci“, střet zájmů nevadí. A poslouchat budete!

A „dopadlo to…“. Francouzi si zvolili prezidenta, jenž nabyl majetku coby bankéř, když souběžně při svém banksterování zastával i funkce kontrolující francouzské finance. „Střet zájmů“ zde ani francouzský sedlák zřejmě neobjevil, zato se tím pádem postavil do role toho hloupějšího, než třeba sedlák anglický. Je přece tak neodolatelné být „nositelem civilizace“, na to ve Francii vždy slyšeli. A tak tedy začne EU konečně „jednotně“ umravňovat primitivní domorodce z Východu.

Fakt je, že frankogermánský moloch na pacifikování východních kolonií nepotřebuje zatím kanóny, ale stačí mu parta všehoschopných právníků. Do pasti vlezla Východní Evropa tentokrát dobrovolně, když se nechala podvést sny o vysoké životní úrovni a o „civilizaci“. V roli těch, kdo „budou poslouchat“ je pomáhají udržovat kohorty vlastních, všehoschopných kolaborantů.

Faktem ale také je, že kolaborantské partičky na Východě mají pod sebou kapku rozkývané židle, občané začínají zvedat hlavy a „civilizační dobro“, odkazující je do rolí západních sluhů, se jim začíná zajídat.

Rovněž je ověřitelná skutečnost, že i „civilizovatelé“ už nejsou to, co bývali a jejich sociální zázemí je na pokraji rozpadu pod islámským tlakem, neboť tato kolonizační filozofie s nějakými odměnami „za zásluhy“ vůbec nepočítá. Všehoschopní, ale slepí, kráčí se dnes „Drang nach Osten“ sami pro svou zkázu. Jednoduše proto, že nikdy nebudou mít dost, takže půjdou dál a dál…. A tam, ještě více na východě Evropy – tam už žádní bezbranní nejsou, zato míst slavných civilizátorských výprasků najdete spousty.

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…