Svatopluk Otava: Komunistická nevěsta je ale opravdová příšera

04.03.2017 10:31

Médii propíraný možný politický sňatek ČSSD a KSČM je pro každého soudnějšího voliče skutečně k zasmání. Oranžový ženich Bohouš Fantomas zatím jen stydlivě nabízí sňatek červenému, rozpaky zrůžovělému nevěsťákovi Vojtíškovi s tím, že takovou LGBT poltickou merendu svatebčané z obou politických rodin ještě neviděli.

Svatopluk Otava: Komunistická nevěsta je ale opravdová příšera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Jaký pán, taký krám. Zkorumpovaní podvodníci z ČSSD mající za sebou historicky nejrychlejší volební podvod v podobě tzv. církevních restitucí, totální privatizaci práva i moci ve státě, či ukradení mocenských složek v podobě „reorganizace“ policie s úžasem zjišťují, že i vlastní členové jejich bandy už houfně zahazují stranické knížky ve snaze zajistit si jakés takés alibi před budoucím soudem spoluobčanů.

Více než čtvrtstoletí hnípající zahřívači poslaneckých lavic, zparchantělé karikatury na levicové politiky, co se jaksi ze setrvačnosti nazývají komunisty, zase překvapeně a otráveně mudrují. Co nás to budíte? Nějaká pošta z Bruselu? No, tak to odklepněte, my přece u toho být nemusíme, ne? Cože? Volby? A to jako už nebudeme moct klimbat za šedesát tisíc, jako dosud a do ničeho nekafrat? Tak pózór! A co nám tedy dáte, když přestaneme spát?

Zhruba tak musí každý střízlivě uvažující občan posuzovat průběh předvolebního tanečku na dávno zaniklé levici. Ženich – žádný krasavec (míněno charakterově). Nevěsťák – také více karikatura na krasavici (míněno charakterově) Představíme-li si tuto gay politickou satiru v nějakém pohádkovém scénáři, tak si opravdu rek Ivan nebere při šťastném konci krásnou Nastěnku, ale jen desítky let sexuálně frustrovaný vrchní lesní loupežník lenivou, pamlsky ztučnělou, pitomou a ošklivou Marfušu.

Svatební polibek znamená pro obě party korytářských parlamentníků vlastně polibek smrti. Ješitný Sobotka s povykujícím stínem Dientsbiera v zádech hodlá přesvědčit své vlastní a také voliče, že kamarádšoft s Filipovic kariéristy je to pravé ořechové pro budoucnost protektorátu, co aktivně pomáhal vybudovat za přísného dohledu mutti Merkel a vatti Schulze.

Logo ČSSD před volbami by mohlo být třeba nůž v zádech. Což by příkladně výstižně charakterizovalo postup na kariérních příčkách po způsobu třeba ministra Chovance. Ten si po minulých volbách napřed vymínil, aby špičky ČSSD pomlčely o setkání s prezidentem Zemanem, aby je v zápětí s žurnalistickou chátrou v zádech osobně napráskal přímo na odvoílání zralému Fantomasovi.

Logo KSČM by před volbami mohlo být pro změnu zase kudla v zádech. A jistě se každému hned vyjeví mediálně aktivní podíl Filipa či Dolejše při štvanici na jediného, do úmoru dřoucího a (bez ohledu na ideologii) statečného vizionáře Ransdorfa, lživě obviňovaného a ve švýcarských kasematech bez léků a bez možnosti obhajoby prakticky až k smrti tísněného. Ve své prohnilé partaji se zastání nedočkal.

Tak co milí voličové na levici? Dumáte, komu dát hlas? A na levici nic nevidíte? No, tak to prostě je, levice totiž není. A chcete kouknout napravo? Ale božínku, tam je také pusto. Politické partaje degenerovaly na trpěné filiálky bruselských sovětů národa německého. Už jste si toho všimli?

(Možná, že by si ten politický samuraj Okamura uměl poradit v případě potřeby i s tím tradičním cepem. To je fakt historicky osvědčené přesvědčovalo. Když se řádně uchopí, najednou vám začnou naslouchat až v Bruselu….)

Svatopluk Otava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…