Svatopluk Otava: Popření Boha i přírody

07.04.2016 9:07

Že to snad nejde? Ale ano. Sociální demokracie je důkazem popření božských (pro věřící) i ateistických (pro nevěřící, že věřící jsou věřící) zákonů. Z larvy prý vzniká motýl. S tím nemají problém stoupenci Boha ani Přírody. Ale z motýla larva? Nemožné. Nebo ano? Ale jo, jde to a je to dokazatelné. To umí jen „sociální demokracie“.

Svatopluk Otava: Popření Boha i přírody
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Vývoj – to jsou prachy…

Jistěže na pozadí sociálních třenic při transformaci feudalismu na kapitalismus muselo vzniknout hnutí, později strana, která bránila vykořisťované proti vykořisťovatelům. Podíl denního chleba na životě lidstva (v diskutované době křesťanství) byl vždy na straně většiny, o tom není pochyb. Práva živitelů od poloviny 19. století bránila sociální demokracie. Za více než 150 let své existence vývojově „pokročila“ do pozic skalních obranářů zkorumpovaných „elit“, otrokářských drábů.

„Frajeři“ kdysi soudruhů a dnes „přátel“ se dokážou hrdlačit o poslední krejcar vydyndaný z naivního členstva stejně jako z vyčůrané „reprezentace“ čehokoliv, rozprodávají nejen národní podstatu, ale i „třídní“ přináležitost, souvislost myšlenky, dokonce význam slova – sociální – jako takového.

Hlavně lidově…

Honimíři skvělé osobní ambice už nejsou dělníky. Každý má jakýsi ten titul, v případě chabější rozumové dispozice aspoň titulek. MUDr. Rath je natolik inteligentní, aby ze své úplatky proložené kariéry, co skončila díky netrpělivosti a nekonečné nenažranosti, vymámil z daňových poplatníků aspoň dostatečný finanční kredit na případný pobyt za mřížemi.. Oslovil, omámil, posléze obžaloval a obehrál Parlament.

Za to v prohraném sporu o Lidový dům (slyšíte tu absurditu ve slově „lidový“?) celá partaj podcenila urputnost fialového mafiána, který ji zastupoval a z původní 18 milionové soudní prohry je najednou lichvářská, však legální prohra 320 miliónová. Rozhodl „nezávislý“ fialový soud. Rozhodlo fialové bratrstvo vykladačů „spravedlnosti“, „morálky“, „pravidel“.

Marnost nad marnost a všechno jest marnost

Vanitas vanitatum et omnia vanitas, chce se říci a nával „kosy“ bez požití alkoholu se jeví neodbytným. Tak se všichni už konečně poblijme. Sociální demokracie na umoření rozsudku hodlá „šetřit“. Ne snad, že by soudruh Bakala vypomohl soudruhu Sobotkovi nějakými těmi „drobnými“. Ne snad, že by bylo upuštěno od nabubřeného rozpočtu v nadcházejících krajských volbách… „Řešení“ je jinde. Přispívejte. Vy, blbečci, co to myslíte poctivě, vy blbečci, co věříte v sociální podstatu „sociální“ demokracie. Dostanete příležitost v podobě dobrovolných příspěvků, mimořádných (nikoli povinných) darů, sponzorských aktivit. A tož se vzmužte vy, naši rukojmí, co vůbec nemáte tušení, jak s vámi hodláme naložit.

Vypadá to zvláštně? Nevypadá. Peníze, peníze, peníze…. Nejsou? Půjčíme si… Koneckonců, na „naše“ peníze se nesáhne. Sáhne se maximálně na „jejich“ peníze. Peníze naivních blbečků. Poněvadž „do frcu“ dáme Lidový dům. A kdo nám co může..??? Vysoudili jsme jej a dle platné legislativy jej prostě prohrajeme.

Kdo si“ Lidový dům“ koupí, ať si založí stranu. Takovou, co bude bránit…..

A tak z motýla se stane rázem dravá larva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…