Bárta (VV): Tento balíček nebyl mým přáním

13.07.2012 18:48

Reakce poslance Víta Bárty (VV) na ostrá slova předsedy sociální demokracie Bohuslava Sobotky.

Bárta (VV): Tento balíček nebyl mým přáním
Foto: tan
Popisek: Vít Bárta v nedělní Partii na Primě

Velmi se omlouvám, ale mám potřebu reagovat na to, že jsem osočován z toho, že onen balíček bylo mé přání. V balíčku je spousta věcí, které jsou v rozporu s tím, co bylo mé přání a to, co jsem za Věci veřejné vyjednával. Není tam kupříkladu věc, která byla v programu TOP 09, dokonce i ODS.

Zmizela debata o mezigenerační solidaritě, která byla vázaná na debatu o zvyšování DPH a o důchodové reformě už loni! Ty věci jsou další podvod a další nesplněný slib! A mimochodem je to zrada i na voličích TOP 09, protože to bylo v programu TOP 09. A když to Michal Babák předkládal, tak se to jaksi zamázlo, že to teďka nejde, protože prostě na to nemáme, aby bylo právě naopak na ty dotace, které panu Skokanovi pan Kalousek neschválil. To je ta podstata! Pořád stejná podstata, o které se tady bavíme.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

23:08 Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě