Dryml (SPOZ): Chování senátorů paradoxně nahrává vládě

09.03.2013 14:13

Vyjádření Vladimíra Drymla k žalobě na prezidenta Klause.

Dryml (SPOZ): Chování senátorů paradoxně nahrává vládě
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

 

Senátor MUDr.Vladimír Dryml (SPOZ) s velkou nevolí sleduje současné dění v Senátu. "Několik mých kolegů v Senátu se bohužel rozhodlo podpořit žalobu na prezidenta Václava Klause, a je až s podivem kolik inteligentních lidí si vůbec neuvědomuje, jak hodně současné politické scéně škodí. Zatímco vláda schvaluje už třetím rokem naprosto nesmyslné zákony, ministerstva plýtvají veřejnými penězi, a navíc teď budeme 30 let splácet církevní restituce, senátory zmobilizuje nějaká štvanice na Václava Klause", říká senátor.

"Samozřejmě že s amnestií nesouhlasím, způsobila mnoho zla a zničila Václavu Klausovi dobré jméno. Ovšem, co na tom nějaká žaloba změní? Za velezradu se již v dnešní době v ČR nestřílí, a v případě tohoto prezidentského rozhodnutí ani nechodí do vězení. Je potom opravdu nutné to gesto, kdy prezidenta po odchodu zbavíme jeho apanáže a výhod?", nesouhlasí se žalobou Vladimír Dryml. "Kdyby šlo o samotnou amnestii, a možnost vrácení tohoto nerozvážného kroku zpět, stojím plně za ostatními senátory. Vadí mi ovšem, že zatímco médii otřásá aféra prezidenta Klause, vůbec se nezmiňují informace o rozdělování trafik pro vládu a její přátele, zapomíná se na otázky kolem Lesů ČR, zavádění dalších poplatků za ošetření u zubaře a podobně. Vláda nyní využívá odstup médií k jinému tématu, a o rozhodnutí ve Sněmovně nevíme nic. Rozpolcený Senát potom při předkládání dalších špatných zákonů také této republice na štěstí moc nepřidá", míní senátor.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.