Jarolím (VV): Gazdíka zvu do ringu

14.07.2012 21:54

Rád bych věřil tomu, že Gazdík je opravdu chlap a proto vyzívá k chlapskému řešení ala hospodský rvačka.

Jarolím (VV): Gazdíka zvu do ringu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Jarolím

S úsměvem čtu silná slova pana poslance Gazdíka o krocích Petra Skokana a jeho odhalení vulgárního chování ministra financí. Rád bych věřil tomu, že Gazdík je opravdu chlap a proto vyzívá k chlapskému řešení ala hospodský rvačka. Možná přejal styl Kalouskova chování fackovat se na ulici. Beru to od pana Kalouska ten má alespoň lidově řečeno "koule" ale neberu to od někoho jako je Gazdík, hrdina slova, která mají daleko k činům.

Pokud myslí takovéto praktiky ve politice vážně a má problém s naší stranou, pak ho vyzívám, aby si ty "koule" nechal narůst a dál si se mnou pár kol v boxérskem ringu! Moc rád se tam s ním potkám. Soudc může dělat Jaroslav Foldyna, ktery je dobrý boxer. Moc se těším na přijetí této vhozené rukavice.

Jinak bych považoval jen za stranickou zástěerku toho, že ve snemovně sedí ministr za TOP09 a člověk který lže je sprostý jako dlaždič bije lidí a krade. Ten Svou činností cíleně vytváří prostor rozvrátil policii a znemožnil jí šetřit zásadní korupční kauzy které se ho osobně dotýkají . To co sěje je proto, že ministr Kalousek má strach že půjde do vězení... Gazdík pak jen zakrývá zřejmé a maskuješ skutečný problém!!!

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Jarolím

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…