Jiří Šlégr si vyzkouší talkshow jako její pořadatel i hlavní aktér

15.09.2016 13:40

Jiří Šlégr, kandidát ČSSD do Senátu, podporovaný Sdružením Mostečané Mostu, Sdružením Litvínováci a Severočechy Meziboří, je sice zvyklý být pořád mezi lidmi a hovořit s nimi, ale tentokrát si vyzkouší prkna, která znamenají svět.

Jiří Šlégr si vyzkouší talkshow jako její pořadatel i hlavní aktér
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Šlégr

V rámci své volební kampaně začne od tohoto týdne se svojí talkshow. Měla by mít pět pokračování.

Svůj „umělecký“ záměr oznámil Jiří Šlégr zhruba již před měsícem na svém facebookovém profilu s tím, že tento druh kontaktu s občany uplatní střídavě v Mostě a Litvínově. Nyní – již prostřednictvím médií – sdělil, že opravdu jde do toho a oznámil termín konání své první talkshow.

Uskuteční se ve čtvrtek 15. září od 18.30 hodin ve velkém sále mosteckého hotelu Cascade (dříve Murom). Za hosty si pozval krajského radního a městského zastupitele Martinu Kliku z Litvínova a moderátora známého ze Snídaně s Novou i odjinud Aleše Lehkého z Oseku. „Má jít především o příjemný večer,“ vysvětlil Jiří Šlégr zpravodajskému serveru E-mostecko.cz přítomnost hostů.

Nepůjde tedy o klasickou volební kampaň. Proto Jiří Šlégr přiveze ukázat také medaile – zlatou z olympiády v Naganu a zlatou z mistrovství světa ve Vídni. Návštěvníci se budou moci s hokejistou a medailemi vyfotit.

A proč si zvolil zmíněné hosty? Moderátor Lehký je podle Jiřího Šlégra úspěšný a populární člověk, který zůstal žít v kraji, přestože mohl odejít do Prahy, a radní Klika je díky svým bohatým zkušenostem kovaný v politice.

Hlavním tématem první talkshow budou perspektivy okresu. Zvu všechny obyvatele Mostecka, aby si se mnou přišli popovídat o našem regionu. Rád bych, aby mi otevřeně řekli, co je tíží a co by si přáli, abych to v Senátu prosazoval, pokud při volbách uspěji – objasnil Jiří Šlégr serveru E-mostecko.cz důvod toho, proč talkshow vůbec pořádá.

Bývalý hokejista a nynější kandidát do Senátu tak navázal na svoji předchozí výzvu publikovanou na svém facebookovém profilu. Požádal obyvatele Mostecka, aby mu napsali to, co je nejvíce tíží a v čem by potřebovali pomoci.

Petr Prokeš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…