Senátor Štětina: Odmítám Bublanovo zastrašování na parlamentní půdě

29.12.2012 20:45

Tisková zpráva senátora Jaromíra Štětiny.

Senátor Štětina: Odmítám Bublanovo zastrašování na parlamentní půdě
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaromír Štětina

Senátor Jaromír Štětina zaslal dnes senátoru Františku Bublanovi, místopředsedovi senátního Výboru pro zahraničí, obranu a bezpečnost otevřený dopis, v němž žádá senátora Bublana, aby nevnášel na půdu PČR metody zastrašování. V dopise též zdůrazňuje, že považuje zvolení senátora Bublana, bývalého vysokého činitele BIS místopředsedou výboru za střet zájmů. Současně upozorňuje na metody zastrašování, které BIS před časem používala a používá vůči svému někdejšímu důstojníkovi Hučínovi a táže se senátora Bublana, proč zastavil vyšetřování bombových útoků na Přerovsku koncem 90. let, když byly odhaleny stopy, vedoucí k severomoravským komunistům.

„Senátor Bublan odpovídá na mou kritiku vyhrůžkami,“ zdůrazňuje senátor Štětina. „To považuji na půdě parlamentu za nepřípustné.“
Senátor Štětina poukazuje také na to, že demokratický stát potřebuje spolehlivé a parlamentem kontrolované tajné služby.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaromír Štětina

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Lidé celého světa musí tlačit na politiky, aby to vraždění zastavili

7:02 Fiala (SPD): Lidé celého světa musí tlačit na politiky, aby to vraždění zastavili

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru.