Sehnalová (ČSSD): Žádný střed není, buď bude vládnout levice, nebo pravice!

21.10.2013 13:20

Místo politických dinosaurů nové tváře! Nejsme jako politici, makáme! Volte lidi nezkorumpované politikou! Politika není levicová ani pravicová, jen dobrá nebo špatná! - Ne. Nenechme se ošálit. To podstatné, o co tu jde je program. A ten je buď pravicový nebo levicový.

Sehnalová (ČSSD): Žádný střed není, buď bude vládnout levice, nebo pravice!
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Tak s pravdou ven! Školné a privatizace vysokých škol? Ano-ne? Veřejné neziskové zdravotnictví? Ano-ne? Tzv. regulační poplatky? Ano-ne? Pravidelná valorizace penzí? Ano-ne? Druhý pilíř důchodové reformy? Ano-ne? Progresivní zdanění? Ano-ne? Vyšší zdanění velkých monopolů a oligopolů? Ano-ne? Registrační pokladny? Ano-ne? Regulace lichvy a exekutorského businessu? Ano-ne? Flexibilní pracovní trh neboli horší pracovně právní ochrana zaměstnanců? Ano-ne? Minimální mzda? Ano-ne?

Po sedmi letech vlády pravice založené na přeběhlících a politické korupci je čas na změnu politiky. To, co se ale dnes vydává za alternativu, není paradoxně změna politiky pravicových konceptů za levicovou vládu. Výsledkem hladu po změně jsou nevyzpytatelní vůdci, kteří by rádi řídili stát jako svou firmu. Stát a společnost ale není firma! Mnohem více se podobá rodině. V pátek a v sobotu nebudeme volit firemního bosse, ale rozhodujeme o budoucí vládě demokratického státu! Politika jako pragmatický business? Pokud máme mobilizovat, tak proti státu oligarchů, kteří si mohou koupit všechno, bohužel i naši demokracii!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě