Benešov: Aplikace, která je součástí mobilního rozhlasu, získává stále větší oblibu

07.06.2017 8:32

Chcete se podílet na zlepšování života v našem městě? Ti z vás, kteří si aplikaci Mobilní rozhlas stáhli, asi znají to, co ostatní zatím jenom tuší – ano, funkcionalitu. Fotohlášky ZmapujTo nebo-li lidově hlášení závad jsou již také součástí aplikace Mobilní rozhlas, takže nelíbí se vám neupravené prostranství, plné odpadkové koše, začínající skládka, můžete okamžitě začít jednat.

Benešov: Aplikace, která je součástí mobilního rozhlasu, získává stále větší oblibu
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Aplikace nabízí nejen fotohlášky, ale přijímá i naše informativní sdělení občanům, které se k vám dostane, ať jste právě na dovolené, na chatě, v práci nebo na nákupu.
Nechcete-li mobilní aplikaci, ale máte zájem o informativní zprávy, přihlašte se jen do služby Mobilní rozhlas a zprávy vám budou zasílány formou sms.

Výhody a nevýhody
+Pokud právě nemůžete sdělení přijmout, jednoduše se k němu vrátíte, až budete mít čas. SMS zpráva se uloží do vašeho telefonu. Můžete si být jistí, že už vám nic neunikne.
- Klasické hlášení většinou jednou proběhne a není možné si ho poslechnout znovu. Nemůžete se tak spolehnout pouze na převyprávění hlášení od sousedů a známých, což zvyšuje riziko zkreslení.

A to nejlepší na závěr
Výpadek proudu není překážkou
Možnost pracovat s Mobilním rozhlasem bez elektřiny oceníte hlavně při krizových situacích, přírodních pohromách a výpadcích proudu. Vaši občané budou mít k dispozici aktuální informace za všech okolností.

Služba je přizpůsobena i seniorům
Většina seniorů v dnešní době již mobilní telefon aktivně používá. Naše služba je ale vhodná i pro občany, kteří se stále spoléhají pouze na pevnou linku. SMS zprávy se v těchto případech automaticky převedou na hlasové zprávy a přehrají. 

Jak si nainstalovat mobilní aplikaci? Více se dozvíte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…