Benešov: Projekt bezpečné město

26.12.2016 17:04

Podpisem smluv byla stvrzena spolupráce v oblasti bezpečnosti občanů mezi městem Benešov a třemi benešovskými zábavními podniky.

Benešov: Projekt bezpečné město
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Podpisem těchto smluv se zavázali představitelé těchto podniků nejen ke spolupráci, ale i zavedení dohodnutých opatření a k úzké spolupráci s Městskou policií Benešov. Toto nastavení by mělo pro návštěvníky vytvářet ještě bezpečnější prostředí v jejich podnicích. Jedním z opatření je i například rozlišování zletilých a nezletilých návštěvníků barevnými identifikačními páskami či pohotovostní telefony s přímou volbou na městskou policii. Základní balíček pro odstartování tohoto projektu obdrželi zástupci podniků při podpisu smluv. Projekt bude spuštěn k 1. lednu 2017.

Podpisem smlouvy tak vznikají v Benešově 3 zábavní podniky, které nesou označení BEZPEČNÝ PODNIK a jsou jimi BAR STROM s.r.o., Music Bar xXx a Bar Pod Brankou.

„Vzhledem k situaci, kdy docházelo, a to zvláště v nočních hodinách o víkendech, k rušení nočního klidu v lokalitě Malé náměstí, Řeznická ulice a Masarykovo náměstí, jsme se rozhodli v rámci projektu Bezpečné město Benešov vybudovat v této lokalitě síť bezpečných podniků. Jsem velmi rád, že se do projektu Bezpečný podnik aktivně zapojili provozovatelé benešovských barů. Od tohoto projektu si slibujeme především snížení protiprávního jednání a účinnou prevenci. Věřím, že nastavená spolupráce v rámci projektu zvýší pocit bezpečnosti občanů v Benešově, a ti takovou iniciativu ocení, “ dodal Ing. Petr Hostek,MBA, starosta Benešova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…