Bezpečnostní opatření při oslavách 800 let Příbrami jsou velmi přísná

26.05.2016 18:30

Při konání oslav 800 let Příbrami bude třeba dodržovat při vstupu do areálu Nového rybníka několik bezpečnostních zásad. Město žádá návštěvníky, aby doma nechali zbraně, ostré předměty, nadměrná zavazadla, sklo a skleněné předměty. V areálu bude dostatek stánků s občerstvením a čepovat se bude do vratných kelímků. Na Nový rybník dále nebudou vpuštěna zvířata.

Bezpečnostní opatření při oslavách 800 let Příbrami jsou velmi přísná
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V letním kině, kde bude probíhat hudební festival, budou bezpečnostní zásady přísnější. Každý návštěvník projde kontrolou detektoru kovu.

Do areálu nebude dovoleno vnášet především:

potraviny a nápoje, deštníky, sklo a skleněné předměty, drogy, toxické a omamné látky, nadměrná zavazadla, zbraně, ostré předměty, nůžky, pyrotechniku, hořlaviny, notebooky, dalekohledy, selfie-tyče, fotoaparáty s dlouhými teleobjektivy, dětské kočárky (včetně tzv. „golfových holí“), jízdní kola či sportovní pomůcky (kompletní výčet věcí najdete na www.pribram800let.cz).

Po dobu konání akce bude možné uložit cenné věci nebo objemná zavazadla do úschovny, která bude připravena v areálu zimního stadionu (Legionářů 378, Příbram VII).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…