Bohumín: V rekordně krátkém čase se povedlo napojit věžák na elektřinu

15.08.2020 13:34

V pátek ještě hodinu před půlnocí pracovali revizní technici a specialisté na elektřinu v panelovém domě v ul. Nerudova 1158, který ochromily následky tragického požáru. Ve 23:00 se povedlo napojit na elektřinu i poslední z třinácti pater věžáku.

Bohumín: V rekordně krátkém čase se povedlo napojit věžák na elektřinu
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Pokud byli nájemníci v bytech, mají v tuhle chvíli již připojenou domácnost. Zbylé dva byty technici připojí dnes. Technici se snažili udělat pro nájemníky maximum v rekordně krátkém čase, použili standardní i provizorní řešení. Omezení, která mohla trvat možná až dva týdny, zkrátili na pouhých několik dnů. Zejména rozvody a elektroměry v nejvyšších, a tudíž nejvíc zasažených patrech domu byly problémem.

V objektu v tuhle chvíli plně funguje voda, plyn i elektřina, jezdí jeden z výtahů. S nájemníky je v úzkém kontaktu bytová technička paneláku, která spolu s radničním krizovým týmem koordinuje sanační práce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…