Bohumínská nemocnice chce ještě letos posílit ambulance

07.09.2017 18:13

Ještě do konce roku chce Bohumínská městská nemocnice ve Starém Bohumíně obnovit diabetologickou ambulanci a rozšířit provoz gastroambulance.

Bohumínská nemocnice chce ještě letos posílit ambulance
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Dočasné omezení služeb diabetologické a gastroambulance souviselo s odchody některých lékařů, za které postupně přicházejí náhrady. „Máme za sebou nelehké období, kdy jsme museli personálně stabilizovat rovnou dvě oddělení. S pomocí lékařů z Bílovce a Třince se nám to povedlo. Do konce roku bychom díky tomu chtěli posílit provoz gastroambulance a znovu otevřít diabetologickou ambulanci,“ informoval Kamil Mašík, ředitel Bohumínské městské nemocnice.

V dlouhodobých plánech bohumínské nemocnice je také otevření chirurgické ambulance v sousedním Rychvaldě. „Chtěli bychom tímto krokem zlepšit dostupnost lékařské péče v Rychvaldě i spádových obcích v okolí, lidé by za péčí nemuseli tak daleko dojíždět. Vyjednávání s městem Rychvald probíhají,“ uvedl Mašík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…