Bohumínský Rockwool připravuje setkání se sousedy

23.11.2017 11:34

Vedení výrobního závodu společnosti Rockwool připravuje setkání s lidmi, kteří bydlí v bezprostředním okolí areálu továrny. Podobné jednání se uskutečnilo před necelým rokem.

Bohumínský Rockwool připravuje setkání se sousedy
Foto: wikipedia
Popisek: Bohumín - Náměstí T. G. Masaryka

„Schůzka navazuje na setkání z prosince loňského roku a naším záměrem je informovat o postupu řešení připomínek občanů a o dalších záležitostech týkajících se našeho výrobního závodu,“ uvedli pořadatelé v pozvánce.

Setkání se uskuteční v pondělí 27. listopadu 2017 od 15:30 hodin v budově někdejší jídelny ROCKWOOL, a.s. a jediným bodem programu bude krátká prezentace s prostorem pro případné dotazy.

Společnost Rockwool je lídrem na trhu stavebních a průmyslových izolací a také izolací pro námořní průmysl. Závod předloni investoval miliardu korun do modernizace výroby, revitalizace areálu a stal se výrobním a logistickým centrem technických izolací celé skupiny Rockwool pro střední a východní Evropu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…