Bruntál: Preventivní akce „Vstupte, prosím“ v novém kabátě

04.11.2015 6:31

Městský úřad Bruntál, odbor sociálních věcí, oddělení sociálních služeb pořádá 26. 11. 2015 již tradiční preventivní, informačně vzdělávací akci s názvem „Vstupte, prosím“. Hlavním partnerem akce je Středisko volného času v Bruntále, v jehož nově zrekonstruovaných prostorách v budově Petrina se bude akce konat.

Bruntál: Preventivní akce „Vstupte, prosím“ v novém kabátě
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Cílem akce je poskytnout žákům a studentům ve věku 13 – 16 let informace z oblasti sociální prevence a prevence rizikového chování, předat z oblasti prevence nejnovější poznatky, kontakty na poskytovatele sociálních služeb a jiná odborná pracoviště a v neposlední řadě rovněž získat náhled na to, jaké vědomosti, zkušenosti a dovednosti žáci a studenti v oblasti rizikového chování a sociální prevence mají. Akce bude koncipována formou organizovaných návštěv a bude probíhat zážitkovou a interaktivní formou, kdy budou u jednotlivých stanovišť žáci a studenti plnit úkoly a odpovídat na otázky z oblasti sociální prevence a prevence rizikového chování.

Nejlepší školní soutěžní týmy budou odměněny. Oproti loňským ročníkům akce „Vstupte prosím“ letos doznala několika změn a to, že bude probíhat formou soutěže, je jednou z nich. Další změnou je snížení věkové hranice účastníků, protože prevence bývá obvykle nejúčinnější právě u nižších ročníků. Nový model preventivní akce by měl vést k větší atraktivitě a zejména efektivitě v oblasti sociální prevence a prevence rizikového chování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…