Český Těšín: Návštěvnost koupaliště byla rekordní

05.09.2017 8:34

Oblíbené městské koupaliště v Českém Těšíně se na dalších devět měsíců uzavřelo pro veřejnost. Letošní návštěvnost hlásí jako rekordní a bezproblémovou.

Český Těšín: Návštěvnost koupaliště byla rekordní
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Nejvíce zájemců o koupání přišlo na přelomu července a srpna: Poslední červencovou neděli to bylo .2669 návštěvníků, 1.8. pokladna vydala dokonce 2.849 vstupenek. Celkem letos koupaliště navštívilo něco málo přes 41 tisíc lidí (loni to bylo cca o osm tisíc méně). „O prázdninách o víkendech počasí příliš nepřálo, takže nejlepší víkend byl ten na konci června od 24.-25.6.. to se u nás koupalo celkem 3.180 lidí. Nadprůměrný byl červen, červenec byl něco slabší,“ hodnotí Alena Nogolová ze Správy účelových zařízení.

Nyní se strojníci ze Správy účelových zařízení věnují zazimování areálu a pustí se do přípravy lední plochy. Provoz zimního stadionu v režimu chlazení zahájí 16.9., o dva dny později se začne bruslit.

Pro veřejnost zůstávají stejné termíny bruslení jako v minulé sezoně. Ceny vstupu na ledovou plochu také zůstávají beze změn.

Letos se veřejnost může těšit mimo jiné na tematické bruslení, například Halloween (28.10.) a Mikuláše na ledě (9.12.). Příznivci hokejky a puku si určitě nenechají ujít Hokejovou show s HC Olymp Praha (21.10.) a další sportovní akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …