Český Těšín: Strážníci sbírali opilé lidi

08.07.2014 9:09

Tepla si žádají pitný režim. Ovšem mnozí lidé si tento pojem vysvětlují svébytně. Proto se českotěšínští strážníci v posledních dnech nezastavili a z parčíků, chodníků a zastávek sbírají opilé lidi.

Český Těšín: Strážníci sbírali opilé lidi
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Lidi, co byli schopni samostatné chůze, jsme budili a vykazovali domů, ostatní jsme převáželi na záchytku nebo do nemocnice,“ uvedl ředitel MP Český Těšín Petr Chroboczek.

Například hned v půl osmé ráno v sobotu anonymní telefonát oznámil, že v podchodu pod nádražím nějaký muž hází cihlou po lidech a po plastové tabuli. Na místě hlídka zjistila, že muž ročník 1979 cílil na tabuli zakazující kouření. Muž nadýchal 2,350 ‰ a jelikož u dotyčného bylo důvodné podezření, že by mohl pokračovat v narušování veřejného pořádku, hlídka jej převezla na záchytku. Muž stane před přestupkovou komisí města

Stejně dopadl opilec ročník 1974, který obtěžoval lidi čekající na autobusové zastávce naproti nádraží. Mnozí další dopadli obdobně.

Z noci na neděli také hlídka vyháněla z městského koupaliště dva muže a dvě ženy, kteří přelezli plot a koupali se v dětském bazénu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tesin.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…