Chodníky se letos v Chebu opravují ve velkém

28.08.2016 17:34

Opravy se týkaly například ulic Gustava Noska, Vrbenského, Dyleňská, Matěje Kopeckého nebo Hradební.

Chodníky se letos v Chebu opravují ve velkém
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Téměř 4 miliony korun už investovalo město v letošním roce do celkových oprav chodníků na řadě míst Chebu. Opravy se týkaly například ulic Gustava Noska, Vrbenského, Dyleňská, Matěje Kopeckého, Hradební, Rohová nebo Kostelního náměstí. „Celkově se letos realizovalo devět velkých oprav chodníků. Zcela nový chodník z kamenné dlažby byl pak vybudován ve vnitrobloku ulice Elišky Krásnohorské u Chebského hradu. Vedle toho se samozřejmě dělá i spousta lokálních výsprav. Opravy chodníků se v mnoha případech realizují na základě podnětů od občanů, kteří upozorňují na jejich nevyhovující stav. Jejich žádostem se postupně snažíme vyjít vstříc, ale nejde to samozřejmě najednou. I v příštím roce bychom chtěli do oprav chodníků investovat minimálně stejně vysokou částku jako letos,“ řekla místostarostka Chebu Daniela Seifertová.

V současné době se již připravuje plán oprav na příští rok. Počítá se v něm například s ulicí Václava Kučery na Zlatém vrchu, částí Mánesovy ulice nebo Růžovým kopečkem, kde bude podobně jako již dříve na dalších místech historického jádra nahrazen stávající povrch vhodnější kamennou dlažbou. „Chceme také pokračovat s postupnou revitalizací chodníků na sídlišti Skalka, kde jsou ve velmi špatném stavu. Ještě letos chceme opravit povrch v takzvané aleji. Příští rok by se měly chodníky opravovat například ve vnitrobloku mezi ulicemi Lesní a Lomená,“ dodala Daniela Seifertová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…