Chrudim navrhuje zvýšit svůj rozpočet

16.06.2017 14:31

Chrudimští radní posílají zastupitelům ke schválení již desáté letošní rozpočtové opatření k rozpočtu města Chrudim na rok 2017, kterým by se příjmová i výdajová část rozpočtu měla zvýšit zhruba o jeden a čtvrt milionu korun.

Chrudim navrhuje zvýšit svůj rozpočet
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„V příjmové části rozpočtu se objevuje například zapojení finančních rezerv, příjmy ze smluv o reklamě nebo odvod z fondu investic jedné příspěvkové organizace. Vše následně váže na navrhované změny ve výdajích,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Výdajová část obsahuje několik desítek položek. Z těch významnějších je možné zmínit například posílení rozpočtu na výměnu oken na budově úřadu v Pardubické ulici ve výši 300 tisíc korun, účelovou dotaci Sportovním areálům na opravu pomocných objektů na Letním stadionu rovněž ve výši 300 tisíc, posílení rozpočtu na úpravu prostranství v sídlišti U Stadionu také ve výši 300 tisíc korun, zapojení částky 310 tisíc korun na úpravy zahrady a dětského hřiště v Mateřské škole Sv. Čecha nebo spoluúčast k dotaci na obnovu kapličky ve Vestci ve výši 170 tisíc korun.

Pro červnové jednání chrudimských zastupitelů je navrhováno zvýšení rozpočtu na celkovou částku 476 034 000 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…