Další krajské dotace na projekty města Chrudim

16.06.2017 21:15

Chrudimští radní na svém jednání na začátku června 2017 schvalovali mimo jiné další tři smlouvy o poskytnutí dotace z prostředků Pardubického kraje.

Další krajské dotace na projekty města Chrudim
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„První dvě dotace se týkají kulturních projektů. Dotace ve výši 30 tisíc korun je určena na Folklorní festival Chrudimské obžinky a dotace ve výši 15 tisíc korun na podporu Swingového odpoledne“, říká místostarosta města Jan Čechlovský.

Třetí dotace z prostředků Pardubického kraje je z programu Podpora budování infrastruktury cestovního ruchu a bude použita na doprovodnou infrastrukturu v rekreačních lesích Podhůra.

„V tomto případě jsme obdrželi dotaci ve výši 115 tisíc korun, celková cena projektu je přitom přes 190 tisíc,“ doplňuje místostarosta Jaroslav Trávníček.

V rámci projektu bude vybudována síť dřevěných infopanelů, které budou umístěny v rekreačních lesích podél cest. Informační panely budou mít novou grafiku a texty, budou osazeny plexiskly a současně dojde k doplnění tabulí novými interaktivními prvky nejen pro děti, ale i pro dospělé návštěvníky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…