Frýdek-Místek: Skalice bude patřit hasičům

10.08.2017 18:16

V sobotu 12. srpna od 14:30 se na hřišti ve Skalici uskuteční soutěž v požárním útoku „Skalický kopec“. O putovní pohár bude usilovat na čtyřicet týmů dobrovolných hasičů, z toho bude deset týmů v ženské kategorii. Připraven je i doprovodný program pro děti i dospělé.

Frýdek-Místek: Skalice bude patřit hasičům
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Skalický kopec je součástí Beskydské ligy hasičských pohárových soutěží. „Tato soutěž má svou tradici, její první ročník se konal v roce 2008. Divákům nabízí zajímavou podívanou a ti se každým rokem dostaví ve velkém počtu, což mě těší, protože umí vytvořit perfektní atmosféru a vyhecovat soutěžící k ještě lepším výkonům,“ řekl primátor Michal Pobucký, který převzal nad soutěží záštitu.
Organizátoři každým rokem myslí na diváky a připravují pro ně nejen bohaté občerstvení, ale také  doprovodný program. „Děti se mohou těšit na soutěže, skákací hrad, malování na obličej nebo zábavu v hasičské pěně. Na dospělé čeká večerní zábava. Připraven bude i večerní ohňostroj,“ láká starosta SDH Skalice René Pardubický.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…