Frýdek-Místek: V Polárce padl divácký rekord

24.03.2024 7:29 | Tisková zpráva

Ve frýdecké hale Polárka padl ve středu 20. března divácký rekord na mládežnickém zápase v České republice.

Frýdek-Místek: V Polárce padl divácký rekord
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Na zápas deváťáků v nadstavbové části o postup do extraligy s Havířovem přišlo 2447 diváků, přičemž dosavadní rekord návštěvnosti hokejového mládežnického utkání činil ve Zlíně 2428 diváků. Frýdek-Místek má prostě největší a nejvěrnější fandy hokeje!

Tribuny v Polárce zaplnili příznivci hokeje, rodiče a příbuzní hráčů, kamarádi a žáci frýdecko-místeckých základních škol. Domácí vedli nad Havířovem po první třetině 2:0, nakonec v dramatickém zápase podlehli 3:5. Ještě mají před sebou čtyři zápasy. Do extraligy postoupí první celek z nadstavby, druhý zabojuje o postup v baráži.

Utkání zahájil primátor Frýdku-Místku Petr Korč (Naše Město F-M), který v úvodu rozbouřil zaplněné tribuny. „Děkuji všem fanouškům, že povzbuzovali naše deváťáky. Divácký rekord, který jsme ustanovili i díky spolupráci s našimi základními školami, je potvrzení velkého zájmu veřejnosti nejen o hokej, ale celkově o sport ve Frýdku-Místku. Věřím, že jsme inspirovali mladé lidi a třeba někdo z nich začne sportovat a aktivně trávit volný čas. Za dobu, co jsem primátorem, se podpora mládežnického sportu ve městě zvýšila o 10 milionů koruna snažíme se pro naše mladé sportovce získat další prostředky,“ uvedl primátor Petr Korč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…