Hradec Králové: Koupaliště Flošna zahajuje hlavní letní sezónu v neděli

25.05.2018 11:30

Tuto neděli, 27. května 2018 zahájí hlavní sezónu koupaliště Flošna v Hradci Králové. V hlavní letní sezóně je voda ve venkovních bazénech vyhřátá na 26 až 28°C, tobogány i skluzavky jsou v provozu a jsou v ceně vstupného. Otevírací doba bude od neděle od 9 do 19 hodin, ovlivněna může být aktuálním vývojem počasí.

Hradec Králové: Koupaliště Flošna zahajuje hlavní letní sezónu v neděli
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Letní koupaliště v Hradci Králové bylo letos poprvé otevřeno 12. 5. v režimu vedlejší sezóny. Poté bylo z důvodu ochlazení na několik dní uzavřeno a návštěvníci se můžou opět koupat od 20. 5. Od neděle 27. 5. bude již otevřeno v režimu hlavní sezóny, která bude pokračovat až do konce léta.

V provozu vedlejší letní sezóny je snížené vstupné, protože bazény nejsou moc vyhřívány a služby koupaliště jsou omezeny. Při hlavní letní sezóně je vstupné již za plnou cenu, bazény jsou vyhřáty na komfortní teplotu 26 až 28°C a všechny skluzavky i tobogány jsou v provozu.

Od minulé letní sezóny je pro majitele čipových hodinek zavedena možnost hodinového i dvouhodinového vstupu. Cena hodinového vstupného pro dospělé je 49 Kč, zvýhodněné pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, ZTP a ZTP/P je 39 Kč. Dvouhodinové vstupné pro dospělé pořídite za 79 Kč a zvýhodněné za 59 Kč. Celodenní vstupné pro čipovkáře je ve výši 114 Kč pro dospělé a zvýhodněné 74 Kč. Využít můžete i levnější odpolední vstupné, a to od 16. hodiny.

Bazének pro nejmenší s rozšířenou vodní plochou

Hlavní novinkou letošní letní sezóny je rekonstruovaný bazének pro nejmenší návštěvníky s rozšířenou vodní plochou. Součástí areálu koupaliště je padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami, rekreační bazén s divokou řekou a masážními lehátky, adrenalinová skluzavku Jump, dva tobogány, z toho jeden dušový, které obtéká líná řeka a dětský bazén se dvěma minitobogány Kobra. Pro děti je připraven dětský koutek se zastíněním, v němž jsou nejrůznější herní prvky. K dispozici jsou i kurty na plážový volejbal.

Veškeré aktuální informace jsou pravidelně zveřejňovány na stránkách provozovatele (ZDE) a FCB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

10:23 Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

Dešťová zahrada – ráj pro lidi, zvířata i rostliny. Vodní prvky, které potěší zejména děti. Budky pr…